Előzetest kapott a DC szuperhősös animációs filmje!

Előzetest kapott a DC szuperhősös animációs filmje!

426

Előzetest kapott a DC szuperhősös animációs filmje!

A DC atyjai ezúttal egy animációs filmet hoztak létre, melyben háziállatok indulnak a világ megmentésére. Tekintettel arra, hogy a szuperhősös filmek a legmegbízhatóbb nagysikerű filmek a modern időkben, soha nem szabad meglepődni, amikor egy vagy több nagy csillag becsúszik egy régóta tartó képregény karakter harisnyájába és köpenyébe. Ezúttal a DC legújabb alkotása a League Of Super-Pets, azaz Szuperháziállatok Ligája, amelyben Dwayne Johnson és Kevin Hart kölcsönözték hangjukat a két háziállat-szárnysegéd szerepében. A teljes előzetes a jövő héten érkezik, de addig is kiadtak egy kis részletet kedvcsinálónak.

A Super-Petsben, amelyben Dwayne Johnson Krypto (Superman kutyája), Kevin Hart pedig (Batman kutyája) Ace, a denevérkutya hangján szólal meg – a duó összeáll néhány más, különleges képességekkel rendelkező állattal, mint Wonder Woman kenguru, Jumpaval, és Supergirl macskája,  Streaky the Supercatel, hogy egy bűntényt oldjanak meg, miközben Superman szabadságon van.

A filmben Marc Maron adja Lex Luthor hangját, míg Keanu Reeves, John Krasinski, Vanessa Bayer, Kate McKinnon, Natasha Lyonne és Diego Luna egyelőre be nem jelentett szerepekben lesz hallható. A filmet Jared Sten és Sam Levine közösen írta és rendezte, amit 2022. május 22-én mutatnak be a mozik.

Szerző: MéziMcFly

Dwayne Johnson ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár


Article Tags: · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download