Tom Cruise lánya már 15 éves – Apjával 6 éves kora óta nem látják egymást

1176

Tom Cruise lánya már 15 éves – Apjával 6 éves kora óta nem látják egymást

2012-ben Tom Cruise és felesége, Katie Holmes elváltak, így az addig tökéletesnek hitt család kettészakadt. A színész inkább úgy döntött, hogy a család helyett a vallást, vagyis a Szcientológia egyházat választja, és vélhetően ez volt az oka annak is, hogy nem látogatta a lányát sem.

Tom Cruise lánya már 15 éves - Apjával 6 éves kora óta nem látják egymást

Csodaházaspárként emlegették őket, hiszen nem csak szépek és fiatalok, hanem nagyon tehetségesek is voltak. 2006-ban házasodtak össze, de 2012-ben már külön utakon jártak. Tomnak ez volt a harmadik házassága, amely darabokra hullott, Katie-vel a válás után már alig beszélnek egymással, épp csak a legfontosabbakat tárgyalják meg, Suri Cruise kedvéért. Tom Cruise és Katie Holmes akkor váltak el, amikor Suri mindössze 6 éves volt.

Mint utólag kiderült, a válásuk valódi oka az volt, hogy Tomnak rendíthetetlen hite volt a szcientológia néven ismert kultuszszerű vallás iránt. Katie is egy darabig a szcientológiai egyház tagja volt, de aztán megszakított vele minden kapcsolatot. Az apát és lányát utoljára 2012 augusztusában látták együtt, a Disney Typhoon Lagoon vízi parkjába, a floridai Buena Vista Lake-be. Katie Holmes szerint később Tom már nem igazán próbálkozott, hogy időt töltsön a lányával, és ott legyen mellette, amikor szükséges.

Megdöbbentő! Így néz ki Katie Holmes smink nélkül

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download