Rá sem ismersz? Így néz ki most Az elveszett ereklyék fosztogatói csúcsbombázó főszereplője

3139

Rá sem ismersz? Így néz ki most Az elveszett ereklyék fosztogatói csúcsbombázó főszereplője

Az ország egyik kedvence volt annak idején Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozat, aminek a főszereplője, Tia Carrere ma is elképesztő formában van. 2000-ben kezdte el vetíteni Magyarországon a TV2 Az elveszett ereklyék fosztogatói című izgalmas, szórakoztató kalandsorozatot, ami eredetileg 1999 és 2002 között futott Amerikában. Az alkotás főszereplője Tia Carrere volt, akit Sydney Foxként ismerhetett meg a hazai közönség, sokakat pedig nem titkolt módon leginkább az ő szépsége vonzott a képernyők elé.

Tia Carrere

Tia Carrere már 54 éves, jelenleg is aktívan színészkedik sorozatokban és filmekben is egyaránt, pályafutása során pedig Az elveszett ereklyék fosztogatóin kívül olyan sikerekben szerepelt, mint például a Wayne világa, Hawaii Five-0, Félig üres vagy a Két tűz között, amiben Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis oldalán láthattuk őt.

Tia Carrere-n úgy tűnik, hogy egyáltalán nem fogott az idő, hiszen szinte pontosan úgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt, amikor a televíziózás egyik legszebb arcának tartották őt az emberek.

8 jelenet kedvenc filmjeinkből, ahol a színészek érzelmei valódiak voltak

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download