Bud Spencer szeretett bennünket: "A magyarok erősek és nagylelkűek, mint én"

Bud Spencer szeretett bennünket: “A magyarok erősek és nagylelkűek, mint én”

1745

Bud Spencer szeretett bennünket: “A magyarok erősek és nagylelkűek, mint én”

Az ember, akit nem lehet nem szeretni. Bud Spencer filmjein generációk nőttek és nőnek fel. Élete során számos alkalommal kifejezte háláját a magyarok szeretete iránt. A magyar közönség erős ragaszkodásáról tudott, meghatónak tartotta.

Bud Spencer - Az ember, akinek a hit adott értelmet az életének

2016-ban bekövetkezett halála előtt az Origo készített a legendás olasz pofonosztóval interjút, amiben több ízben is megemlítette hazánkat.

“Ez számomra hihetetlen, és tényleg érzem a magyar rajongók szeretetét. Szerintem az idősebbek még a vízipólós korszakomért tisztelnek, és lehet valami a magyarok életstílusában is, amitől jobban tudnak azonosulni az életművemmel. A magyar emberek erősek és nagylelkűek, akárcsak én a filmjeimben.”

– válaszolta Bud Spencer arra a kérdésre, hogy vajon Magyarországon miért népszerűbb, mint más országokban. Egy másik kérdésben a kérdező arra volt kíváncsi, hogy mit tud hazánkról, amire a következőt felelte:

“Elég rég nem jártam Magyarországon, de nagyszerű emlékeket őrzök róla, különösen abból az időből, amikor a vízilabda-válogatottunkkal játszottunk Budapesten, nemzetközi tornán. Nagyszerű emlékek. Remélem, hamarosan visszatérhetek Budapestre. A magyar könyvszerkesztőm folyton szeretne meghívni, talán a közeljövőben lesz érkezésem.”

Sajnos nem tért vissza, ugyanis az interjút követően nem sokkal elköltözött az élők sorából. Emlékét azonban örökké meg őrizzük!

Elképesztően jóképű volt a fiatal Bud Spencer

(Via Origo)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download