Reese Witherspoon főszereplésével jön a Doktor Szöszi 3!

Reese Witherspoon főszereplésével jön a Doktor Szöszi 3!

3708

Reese Witherspoon főszereplésével jön a Doktor Szöszi 3!

Úgy fest, imáink meghallgattattak: ha minden jól megy, hamarosan beülhetünk egyik kedvenc filmünk, a Doktor Szöszi 3. részére. Korábban is felmerültek már pletykák arról, hogy elkészül a legpinkebb ügyvédnő új filmje, most azonban már szinte biztos, hogy Reese Witherspoon újra rózsaszínt húz a Doktor Szöszi kedvéért.

Doktor Szöszi (2001)

Az első Doktor szöszi még 2001-ben jött ki és nagyjából ez volt az a film és időszak, amikor Reese Witherspoon berobbant a köztudatba. Az önironikus felhangoktól sem mentes, Robert Luketic által rendezett komédia avanzsálta sztárrá a színésznőt és igencsak közkedvelt alkotás lett. Olyannyira, hogy két évvel később, 2003-ban jött is a folytatás, amely már sokkal csekélyebb sikernek örvendett. Most, 2020-ban ismét terítéken van a folytatás témája, miután két éve már elkezdték pedzegetni a munkálatokat (azóta semmi).

Az MGM korábban leszerződtetett két forgatókönyvírót, Mindy Kalingot és Dan Goort, hogy írják meg a szkriptet (az előző két filmek íróit, Kirsten Smith-t és Karen McCullah-ot váltva). Kaling eddig olyan filmekhez adta a nevét íróként, mint a 2019-es Talk Show, illetve a 2006-os Mindy és Brenda, ezen kívül leginkább sorozatokon dolgozott: a Netflix Én még sosem… című szériájának kreátora és egyik írója ő (és amely részben a saját tinédzserkori élményein alapszik), de bedolgozott a Négy esküvő és egy temetés sorozat-verziójába és A hivatalba is. Partnere, Dan Goor is hasonló cipőben jár, ő többek között a Városfejlesztési osztályon és a Brooklyn 99: Nem százas körzet című szériák írásában vett részt. Miután megejtettek egy Doktor Szöszi online újraegyesülést, az MGM bejelentette, hogy a harmadik film 2022 májusában fog a mozikba kerülni.

Hogy miről fog szólni a Doktor szöszi 3, valamint hogy ki foglalja el a rendezői széket, arról egyelőre nincsen tudomásunk, viszont annyi biztos, hogy Witherspoon a produceri feladatokat is ellátja stúdióján, a Hello Sunshine-on keresztül (kollaborálva az első két film producerével, Marc Plattel) és hogy természetesen visszatér a címszerepbe.

7 legjobb Reese Witherspoon film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: joy.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download