Az eredeti szereplőkkel jöhet az Insidious 5. része!

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Insidious 5. része!

2349

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Insidious 5. része!

Már több, mint 10 éve indult útjára az Insidious, mely egy meglehetősen hatásos horror lett James Wan rendezésében. A film ráadásul minden szempontból sikeres lett, hiszen a széria azóta kitermelt magából három további részt is, igaz, abból csak egy volt kimondottan folytatás. Legalábbis eddig, hamarosan ugyanis új résszel jelentkezik a horror franchise, méghozzá az eredeti szereplőkkel.

A hírt a Blumhouse jelentette be nemrég, amelyből kiderült, hogy Patrick Wilson és Ty Simpkins is visszatérnek a főszerepbe

A hírt a Blumhouse jelentette be nemrég, amelyből kiderült, hogy Patrick Wilson és Ty Simpkins is visszatérnek a főszerepbe, Wilson emellett pedig rendezni is fogja az alkotást, amely így a rendezői debütálása is lesz egyben. A színész a négy filmből háromban szerepelt, legutoljára a 2018-as Insidious: Az utolsó kulcsban, ahol egy cameo erejéig tűnt fel.

A filmről annyi még kiderült, hogy 10 évvel a legutóbbi rész után veszi majd fel a fonalat, amikor is Dalton (Simpkins) épp az egyetemet kezdi, a premierre pedig valamikor 2022-ben számíthatunk. Ti várjátok a filmet?

12 alacsony költségvetésű film, ami végül meglepően nagy kasszasiker lett

(via Puliwood)


Article Tags: · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download