Emlékszel még az Amerikai Pite Sörminátorára? Így néz ki napjainkban!

Emlékszel még az Amerikai Pite Sörminátorára? Így néz ki napjainkban!

2882

Emlékszel még az Amerikai Pite Sörminátorára? Így néz ki napjainkban!

Talán a film készítői sem gondolták: 1999-ben mutatták be a mozik, mára már legenda az Amerikai pite. A történet négy végzős gimnazistáról szól, akik fogadalmat tesznek, a szalagavatóig elvesztik a szüzességüket. A film címét egy dalból kölcsönözték, de Jim, az egyik főhős egy emlékezetessé almás pités jelenetben is tett hozzá, hogy ne egy könnyen felejtsük el.

A Sörminátort alakító Chris Owen

Érdekes, hogy Kevin, Jim, Chris és Paul mellett akadt egy olyan mellékszereplő is, aki maradandóbb emléket nyújtott, mint a főszereplők többsége. Ő egy különc osztálytársuk, Chuck Sherman, azaz a Sörminátor, aki azt állította, ő bizony már nem szűz! Ha ma ránézünk az akkor erősen csúnyáka srácra, nem lenne kétségünk efelől. Előkerült az a lány, akivel állítólag együtt volt Sherman, ő pedig miután kiderül, mit terjesztenek róla, a bál nyilvánossága előtt cáfolja mindezt. Sőt, elárulja, a Sörminátor bizony gyakran bevizel zavarában.

A Sörminátort alakító Chris Owen ma is színészként dolgozik. Emellett elkezdett fotózni is, és egyre ismertebb a szakmájában. Négy éve az All the jam című filmben láthattuk utoljára, de így is több mint huszonöt filmet jegyez már karrierje során. A 41 éves színésznek azért van humora, tudja, hogy most már egy életre rajta marad a Sörminátor szerep. Így feltehetően ő is tisztában van azzal, hogy sosem játszik majd Othellot, hiszen nagy valószínűséggel végig röhögné az előadást a közönség.

Emlékszel a CSI: Miami helyszínelők sármos nyomozójára? Így néz ki napjainkban!

(Via erdekescikkek.)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download