Kirstie Alley érdekességek

10 dolog, amit nem gondoltál volna Kirstie Alley-ről

11106

Kirstie Alley érdekességek

Kirstie Alley amerikai színésznő, producer és komikus. A Cheersben való alakításáért Emmy, illetve Golden Globe-díjjal jutalmazták. Számos sikerfilmben szerepelt, mint például a Nicsak, ki beszél?, Gyilkos lövés, Kitúr-lak, vagy éppen a Botcsinálta tanerő. A Wichita-ban született színésznő a napokban ünnepli születésének a 67. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő, hogy egy picit az Olvasók is jobban megismerjék.

Kirstie Alley érdekességek

1. Kirstie Louise Alley 1951. január 12-én látta meg a napvilágot a Kansas állambeli Wichitában Lillian Mickie és Robert Deal Alley lányaként. Anyja háztartásbeli volt, édesapja pedig egy fűrészáruvállalat tulajdonosa.

2. Kirstie ír felmenőkkel rendelkezik és két testvére van, Colette és Craig.

3. 1979-ben a Match Game c. televíziós játék egyik versenyzője volt, ahol többszörös nyertes lett. 1980-ban megjelent a Password Plus játékban is.

Kirstie Alley érdekességek

4. 1981-ben szülei súlyos autó-balesetet szenvedtek, melyben anyja meghalt, apja pedig súlyosan megsérült.

5. A Szcientológiai Egyház tagja. Elismerte, hogy 1976 és 1979 között kokainfüggő volt, amelyből a Szcientológiai Egyház egyik drog ellenes programja segítségével tudott talpra állni. Azóta ő lett a szcientológiai egyház drog ellenes kampányának képviselője és jelentős összegekkel támogatja az egyházat.


Article Tags: · · · · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download