Gal Gadot kitálalt: Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

Gal Gadot kitálalt: Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

1498

Gal Gadot kitálalt: Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

Gal Gadot korábban csak röviden reagált azokra a pletykákra, miszerint Az Igazság Ligája rendezését Zack Snydertől átvevő Joss Whedon a pótforgatások felvételei közben megfenyegette őt azzal, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem hajlandó elmondani a direktor által írt dialógusokat. A Wonder Womant játszó színésznő egy közleményben úgy fogalmazott, hogy megvoltak a problémái Whedonnal, de a Warner Bros. még idejében kezelte azokat. Az izraeli Mako/N12-nek adott friss interjúban azonban megerősítette a pletykákat, és beszélt az Armie Hammerrel kapcsolatban felmerült vádakról is.

11 őrült szuperhős képesség, amit a színészeknek meg kellett tanulniuk

A The Playlist által idézett interjúban Gadot úgy fogalmazott, hogy Whedon azzal fenyegette, tönkreteszi a színészi pályáját.

“Azt mondta, hogy ha nem csinálok meg valamit [amit kér tőlem], gyötrelmessé teszi a karrierem.”

Korábban többek között a filmben Cyborgot alakító Ray Fisher panaszkodott nyilvánosan is a pótforgatásokat levezénylő Whedonnal kapcsolatban, Gadot azonban az előző bekezdésben idézett rövid, diplomatikus közleményen kívül nem szólalt meg az ügyben.

Gadot az interjúban beszélt Armie Hammerről is, aki a férjét játssza az elvileg hamarosan érkező Halál a Nílusonban. Hammert az elmúlt időszakban többek között kannibál-hajlamokkal és szexuális erőszakkal vádolták meg, és emiatt több projektből ki is rúgták, a Halál a Níluson viszont már a dobozban van, a Disney pedig egyelőre nem tervezi újraforgatni az egyik főszereplőt alakító színész jeleneteit, ám sokak szerint valamilyen alternatív megoldást kell találniuk a kialakult helyzetre. Ezzel kapcsolatban Gadot így fogalmazott:

“Nagyon bonyolult ügy. Az az igazság, hogy ha valaki ilyen dolgokat tesz, akkor meg kell, hogy fizesse a cselekedetei árát és vállalnia kell a felelősséget. Nem tudom, mi fog történni.”

A Halál a Nílusonnal kapcsolatban még lehetnek további fejlemények, de kijelenthető, hogy Whedon ha próbálta sem tudta tönkretenni Gadot karrierjét, a színésznő ugyanis legutóbb második önálló DC-s filmjében bújt Wonder Woman bőrébe, és rengeteg izgalmasnak ígérkező filmben is láthatjuk a közeljövőben.

Horrorszerű történet bontakozik ki Armie Hammer barátnőinek emlékeiből

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download