Tudta? Majdnem meghalt Halle Berry egy filmforgatáson

Tudta? Majdnem meghalt Halle Berry egy filmforgatáson

2184

Tudta? Majdnem meghalt Halle Berry egy filmforgatáson

Halle Berry rendszeresen megsérül a forgatásokon: a Gothika alatt a karját törte el, a Macskanőnél a lámpatartó állványt fejelte le, a Felhőatlasz forgatásán lábfejét törte, A hívás alatt pedig a padlóba verte be a fejét. Legironikusabb sérülését a Halj meg máskor! forgatásán szerezte, ahol majdnem megfulladt egy torkán akadt füge miatt a Pierce Brosnan-es ágyjelenete közben.

Tudta? Halle Berry nyolc hétig nem fürdött egy film kedvéért

Az Oscar-díjas Halle Berry rengeteg alkotásban szerepelt már, de a népszerű színésznő eddigi talán legikonikusabb szerepe a Halj meg máskor című James Bond-filmben volt. A mű természetesen világsiker lett, és most kiderült, hogy a forgatáson történt egy kis baleset, aminek akár tragédia is lehetett volna a vége, ha nincs ott a 007-es ügynök. A 2002-ben bemutatott Halj meg máskor! munkálatainál az egyik jelenet közben majdnem meghalt, és csupán Pierce Brosnan képességeinek köszönheti az életét.

„Éppen szexinek kellett volna lennem, és el kellett csábítanom őt egy fügével, de végül a torkomon akadt, erre ő felállt, és elvégezte rajtam a Heimlich-fogást”

– mondta nevetve a színésznő, aki azóta is hálás Pierce Brosnannek, és a mai napig az egyik kedvenc emberének tartja. Ebből a történetből viszont már biztosan kiderül, hogy az egykori 007-es nem csupán a filmvásznon hős, de az életben is, és nem hiába lett sokak kedvence. Ráadásul nemrég azt is kijelentette, hogy szívesen visszatérne a szériába, de nem James Bondként, hanem egy főellenségként, ami nagyon izgalmas lenne.

Filmsztárok, akik majdnem meghaltak forgatás közben

(via Promotions)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download