Tudtad? Andy Garcia sziámi ikerpárral született

Tudtad? Andy Garcia sziámi ikerpárral született

926

Tudtad? Andy Garcia sziámi ikerpárral született

Andy Garcia amerikai színésznek egy szokatlan történetet kellett megosztania. Ha ránézel, nem veszel észre semmi különöset. De egy fejletlen, összenőtt ikerpárral született, aki a vállához tapadt. Ez az összenőtt iker akkora volt, mint egy teniszlabda, és születésekor műtétileg el kellett távolítani. A heg ugyan nem látszik, de ez biztosan egy olyan történet, amelyet Andy mindig elmesél, ha alkalma adódik rá.

Andy Garcia 1956. április 12-én látta meg a napvilágot a kubai Havannában. Születésekor a család eredetileg ikreket várt, de a másik embrió nem fejlődött ki, így egyedül jött a napvilágra a kis Andy. A vallásos mama sosem tudta megbocsátani magának, hogy nem volt képes életet adni a másik gyermeknek, és saját magát okolta a magzat haláláért. Szerencsére a szépen fejlődő fia megvigasztalta, ám alig hogy a gyerek ötéves lett, a família újabb gonddal szembesült, mikor Fidel Castro hatalomra jutott, így egyre nehezebb lett az életük, ezért átköltöztek Miami Beach-be.

A kubai bevándorlók sikeresen leküzdötték a nehézségeket, az apa szinte a semmiből teremtett egy illatszerüzemet, amelyből később milliomos lett. Andy megtanult angolul, s miután beiratkozott a gimnáziumba, a jóképű fiatalember hamar népszerűséget szerzett a tanulók között. Kitűnően kosárlabdázott, s már profi pályafutásról álmodozott, de az érettségi előtt elkapta a hepatitiszt, mely derékba törte kosárlabdázó álmait. De a továbbtanulásról nem mondott le, a floridai nemzetközi egyetem dráma szakos hallgatója lett, itt próbálkozott meg először a színészettel, közben persze dolgozott is (szállítómunkásként és pincérként). A tanulást félbeszakította, és úgy döntött, szerencsét próbál Hollywoodban.

Tudta? Majdnem meghalt Halle Berry egy filmforgatáson


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download