Desi Bolich

Döbbenet! Úgy néz ki ez a nő a sok plasztikától, mint a Szörny Rt. egyik karaktere

748

Döbbenet! Úgy néz ki ez a nő a sok plasztikától, mint a Szörny Rt. egyik karaktere

A mai világban sokan a plasztikai műtétek révén szeretnének tökéletesek lenni. Ezáltal szeretnének szebb orrot, ajkakat, szemöldököt, simább arcot, nagyobb idomokat, kisebb hurkákat és ég sorolhatnánk. Akadnak, akik nem félnek időt, energiát és pénzt rászánni egy ilyen műveletre, viszont vannak, akik nem járnak utána, nem konzultálnak az orvossal, és a legrosszabb, hogy olcsón akarják megúszni. Főszereplőnk is belesétált egy ilyen jellegű csapdába, ugyanis ő ajakfeltöltésre adta a fejét.

Desi Bolich

Mivel mindenhol azt látta, hogy feltöltött szájú nők pózolnak a kamerák előtt, ezért úgy gondolta csak úgy érvényesülhet, ha követi ezt a példát. Sajnos rosszul járt, mert a beavatkozás nem úgy sült el, ahogy remélte, vagy ahogy szerette volna. A 21 éves Desi Bolich azt mondta magáról, hogy úgy néz ki, mint Penész (Fungus) a Szörny Rt. című meséből.

A fiatal nő megdöbbentő képeket osztott meg közösségi oldalain, amivel szeretné mindenki figyelmét felhívni, hogy alaposan járjanak utána, ha ilyen eljárásokat vállalnak be, mert nagyon könnyen csalódhatnak.

Halle Berry nem hajlandó plasztikáztatni – Az 55 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

(Via napjainkbanblog.eu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download