Előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

Előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

396

Előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

Guillermo del Toro tudja, hogyan kell egy fantasztikus történetet hátborzongatóan elmesélni. A rendező olyan filmekben keltette életre a varázslatot, mint a Faun labirintusa, a Bíborhegy vagy éppen A víz érintése, amelyek közül az utóbbi a legjobb film és a legjobb rendezés Oscar-díját hozta el neki. Úgy tűnik, hogy az elméje a sötét tündérmesékhez van igazodva, így ő a tökéletes ember egy olyan történet elmeséléséhez is, mint a Pinokkió. És éppen ezt készül megtenni a Netflixen.

A Pinokkió egy stop motion musical lesz, amely Carlo Collodi klasszikus meséjére támaszkodva követi végig egy fából faragott kisfiú rendkívüli utazását, aki varázslatos módon életre kel, hogy meggyógyítsa a gyászoló fafaragó, Geppetto szívét. A Mussolini-féle Olaszországban, a fasizmus felemelkedése idején játszódó Pinokkió a szerelem és az engedetlenség története lesz, miközben hősünk a helyét keresi a világban.

A parádés szereposztásban olyan színészek hangjain szólalnak meg a szereplők, mint Ewan McGregor (Tücsök), David Bradley (Geppetto) és Gregory Mann (Pinokkió), valamint Finn Wolfhard, az Oscar-díjas Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, az Oscar-díjas Christoph Waltz és a szintén Oscar-díjas Tilda Swinton. A Guillermo del Toro által készített Pinokkió 2022 decemberében érkezik a Netflix műsortárába.

18 film, aminek a végén garantáltan elbőgöd magad

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download