Sarah Roemer

Rá ismersz még? Így néz ki most a Pomponsrácok csúcsbombázó női főszereplője

461

Rá ismersz még? Így néz ki most a Pomponsrácok csúcsbombázó női főszereplője

Ha a kétezres években voltunk fiatalok, akkor biztos, hogy nem tudtuk elkerülni, bárhogy is próbáltuk volna a Pomponsrácok című filmet, amely két csajozós fiúról szól, akik mindent bevetnek, hogy minél több lányt meghódítsanak a nyári szünetben, még a szurkolói csapatba is beállnak. A 2009-es film a korszak egy ikonikus tini romkom alkotása, amelyben szép lányok és szép fiúk látszólag gondtalan életébe szól bele egy pöppet a libidó. Minden felborul, hogy aztán a végére egy nagy happyend keretében újra össze is álljon, természetesen még a 2000-es évek elejére jellemző jó hangulatban.

Sarah Roemer

Sarah Roemer számunkra, magyaroknak még a Disturbia című filmből lehet ismerős, amelyben Shia LaBeouf oldalán tűnik fel. A színésznőt később már csak ritkán láthattuk a képernyőn, sok éves kihagyás, majd megszakításokkal teli karrier után 2021-ben legutóbb a Kereszttűzben című filmben tűnt fel Bruce Willis oldalán.

Sarah Roemer

A színésznő férje Chad Michael Murray, aki számunkra elsősorban a Viasztestek című filmből lehet ismert. A házaspárnak két gyönyörű gyermeke született az évek alatt.

Bruce Willis felesége igazi bombázó – Már 13 éve bolondul 23 évvel fiatalabb feleségéért

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download