Lady Noriega

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban Pepita A szenvedélyek lángjai sorozatból

393

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban Pepita A szenvedélyek lángjai sorozatból

Emlékszel még a Szenvedélyek lángjai c. sorozatra? Röviden három nővérről, és három fivérről volt szó benne, akik nagyon szerettek volna együtt lenni, de a sors mindig akadályokat gördített a boldogságuk útjába. A cikkünkben azonban Pepitával foglalkozunk majd, aki a népszerű Alcala bárban dolgozott. A szívéhez egy idős úr állt közel, Martin, a kerekes székes. A színésznő egy plasztikai sebész felesége lett, akiben teljes mértékben megbízik, hiszen már párszor a kése alá feküdt.

Lady Noriega

Pepita szerepében Lady Noriegát láthattuk, akinek csak szép emlékei vannak a forgatásokról, és még ma is kapcsolatban áll a sorozatbéli kollégáival.

Lady Noriega

A színésznő a plasztikai sebész, Rudolf Chapar felesége lett, így aztán világos mindenki számára, hogy az öregedését nem hagyta a természetre, hanem a férje kezeire bízta magát.

Lady Noriega

Be kell ismernünk, hogy a színésznő ma is remek formában van, akár csak a forgatások ideje alatt. Csak remélni tudjuk, hogy meg is marad ebben az állapotában, és nem esik át a ló túloldalára, mint megannyi kolléganője.

Rá sem ismerni! Így néz ki ma Steven Seagal, az egykor híres akcióhős

(Via Skubizo)


Article Tags: · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download