Nagy visszatérőkkel jön a Sikoly 6. része!

Nagy visszatérőkkel jön a Sikoly 6. része!

574

Nagy visszatérőkkel jön a Sikoly 6. része!

A Variety értesülései szerint a Scream, azaz a Sikoly túlélői mind fel fognak tűnni a folytatás, a… ki tudja, hogy milyen címet viselő Sikoly 6-ban. Ez azt jelenti, hogy Melissa Barrera, Jasmon Savoy Brown, Mason Gooding és Jenna Ortega karakterei ismét veszélybe kerülnek. A történetről még semmit sem tudni, de a lap úgy tudja, hogy a kvartett elhagyja Woodsboro városát, megpróbálnak új életet kezdeni, azonban ez nem nagyon fog menni.

Befutott a Sikoly 5 első filmelőzetese!

A forgatás nyár elején fog kezdődni, az amerikai bemutató dátuma 2023. március 31-e, és a kreatív csapat sem fog változni, hiszen a filmet ismét Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett fogja rendezni, akik nem elég, hogy kritikai sikerré tették az ötödik epizódot, de az anyagilag is remekül teljesített.

“Hihetetlenül hálásak vagyunk a rajongóknak világszerte, akik lelkesen fogadták a filmünket. Alig várjuk, hogy a közönség láthassa, mit tartogat a Radio Silence, az írók, Jamie és Guy és a Project X a Woodsboro család számára”

– olvasható a két stúdió közös közleményében. Az ötödik Sikoly film közel 107,8 millió dollár összbevételt termelt a “mindössze” 24 millió dollár költségvetéssel szemben.

Döbbenetes siker az új Sikoly-film!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download