Női főszereplőkkel jön egy teljesen új Halálos iramban-film

Női főszereplőkkel helyeznék új alapokra a Halálos iramban-filmeket

3584

Női főszereplőkkel helyeznék új alapokra a Halálos iramban-filmeket

2021-ben már kilencedik sebességbe kapcsolt a Halálos iramban franchise, amely tulajdonképpen már a tizedik rész volt, hiszen előtte Dwayne Johnson és Jason Statham már bebizonyította, hogy a széria megvan az őskarakterek nélkül is. Jövőre érkezik a 10., majd nem sokkal a lezárást jelentő 11. rész is és a jelek szerint a Halálos iramban 11 után egy újabb mellékág jöhet – ezúttal a csajokkal!

Női főszereplőkkel jön egy teljesen új Halálos iramban-film

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw bebizonyította, hogy az egyébként népszerű mellékkarakterek is elég erősek ahhoz, hogy saját filmben domborítsanak, legalábbis a 750 milliós bevétel elég meggyőző (még ha a franchise-n belül gyengének is számít). A Universal is hasonlóképp gondolkozhat, ugyanis a hírek szerint zöld utat adtak egy újabb ilyen projektnek. Mivel egyelőre minden a Halálos iramban 10-ről szól, és bizonyosan ez így is marad még egy ideig, még csak nagyon óvatosan nyilatkoznak az érintettek a jövőről. Azt viszont maga Vin Diesel jelentette ki, hogy készített egy mellékágat, amelyben a franchise női szereplői kerülnek előtérbe, ennek forgatókönyve a következő hónapokra el is készülhet.

Ezen egyébként a pletykák szerint Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet dolgoznak. És kik lehetnek majd a fontosabb szereplők? Lányok terén mindig is erős volt a felhozatal a tunningautósból tankkal versenyzősbe és felhőkarcolók közt ugrálósba forduló széria. Michelle Rodriguez és Jordana Brewster a kezdetektől fogva jelen vannak, csak kisebb kihagyásokkal, mellettük pedig olyan színészek tűntek fel kisebb-nagyobb szerepekben, mint Charlize Theron, Devon Aoki, Nathalie Kelley, Elsa Pataky, Eva Mendes, Gal Gadot, Nathalie Emmanuel vagy Helen Mirren.

Közülük bizonyosan csak néhányan kerülnek majd szóba a női főszereplős mellékágban, de Letty (Rodriguez) és Mia (Brewster) bizonyosan felbukkanhat benne, ahogy a Ramsey-t alakító Nathalie Emmanuel is reményét fejezte ki egy interjú során a filmmel kapcsolatban. Mondjuk, nem biztos, hogy a legjobb összehasonlítást tette, mikor azt mondta, „remek lenne egy Charlie angyalaihoz hasonló film csak lányokkal”, hiszen utóbbi meglehetősen nagyot hasalt. Reméljük, a lányos Halálos iramban jobban szerepel majd.

Harry Potter forgatási helyszínei

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download