Új Cloverfield mozifilm a láthatáron!

Borzongásra felkészülni, jön egy új Cloverfield film!

1356

Borzongásra felkészülni, jön egy új Cloverfield film!

J.J. Abrams producer egy új Cloverfield-filmen dolgozik, ám a 2008-as filmmel ellentétben a történetet ezúttal nem egy kamerán át követhetjük nyomon. A The Hollywood Reporter értesülései szerint J.J. Abrams a brit Joe Barton íróval közösen dolgozik a folytatáson. Sokkal nagyobb szabadságot kap a forgatókönyvíró, mert most nem found-footage stílusban készül majd a film. Akinek esetleg nem lenne meg, akkor a 2008-ban bemutatott szörnyfilm öt főszereplőjét egy kamerán át követhettük nyomon New York utcáin, miközben titokzatos szörny jelent meg a metropoliszban. A stílusváltásban az is szerepet játszik, hogy a formula kiment a divatból az elmúlt években.

A legjobb posztapokaliptikus filmek

A 25 millió dollárból készült Cloverfield világszerte csaknem 172 millió dollárt hozott a konyhára, s egyben Reevesnek is egyenes utat jelentett a nagyköltségvetésű alkotásokhoz. Emellett pedig megágyaztak egy franchisenak is. Jött is a folytatás 2016-ban 10 Lane Cloverfield címen (110 millió dollárnál állt meg a mutató). Ezután a Netflix mutatta be a harmadik filmet 2018-ban Cloverfield Paradox címen.

A harmadik rész csalódás volt, ellenben az első kettővel, de leginkább az első film aratott nagy sikert, mert a középpontban egy szerelmi történet volt, és nem a lény volt a központi témája. Az eddig bemutatott három részt önálló részenként kell elképzelni, ám nem lepődnénk meg, hogy a negyedik filmben látnánk egy visszatérő karaktert.

7 film, amik remekül sikerültek, mégsem készült hozzájuk folytatás

(Via WideScreen)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download