Te jó ég, mi történt Demi Moore-al? Teljesen eltorzult az arca

Te jó ég, mi történt Demi Moore-al? Teljesen eltorzult az arca

2165

Te jó ég, mi történt Demi Moore-al? Teljesen eltorzult az arca

A jelenleg 59 éves színésznő a korához képest egészen jól tartja magát, ám pár évvel ezelőtt ijesztő képeket közöltek a bulvárlapok. A szexi celeb temérdek filmben szerepelt, férfiak milliói imádták, felesége volt Bruce Willisnek és Ashton Kutchernek. Mindig bombaformában tündökölt és minimum 10 évet biztos, hogy letagadhatott volna.

Te jó ég, mi történt Demi Moore-al? Teljesen eltorzult az arca

Az eset pár évvel ezelőtt történt, amikor igencsak összejöttek a dolgok. Kezdődött azzal, hogy tavasszal betörtek a raktárába, és több millió értékben loptak el tőle ruhákat. Ráadásul a rendőrség nem talált külső behatolásra utaló nyomokat, így szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lehetett a tettes. A történtekre rá pár hónappal pedig kiderült egy szörnyű családi titka, amit eddig rejtegetett a nyilvánosság elől. Ha ez még nem lenne elég,  egy férfi megfulladt a medencéjében, amiből hatalmas botrány kerekedett. Ugyan Demi nem volt otthon, mikor a szerencsétlen baleset történt, így is megrázta a tragédia.Később Demi lányával vásárolt Los Angelesben, ahol hiába próbálta álcázni magát egy szemüveggel és kalappal, a szemfüles lesifotósok így is kiszúrták. A képeken pedig egyértelműen látszik, hogy a stressz alaposan megviselte Demi arcát.

Demi Moore bájos arcát a plasztika teljesen tönkretette – 59 évesen így néz ki

A színésznő korábban többször is kés alá feküdt és botoxoltatott, hogy feszes maradjon a bőre, ám abban az időszakban megereszkedett az arca és feltűnő kiütések borították, ami szakértők szerint a sok idegeskedés és alváshiány következménye is lehet. Máig nem tudni biztosan mi volt az oka annak, hogy a szépségikon arca teljesen megváltozott…

Szerző: MéziMcFly

Tragikus élete lett a Terminátor ifjú John Connorjának – Így néz ki ma


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download