Tragikus élete lett a Terminátor ifjú John Connorjának - Így néz ki ma - Edward Furlong

Tragikus élete lett a Terminátor ifjú John Connorjának – Így néz ki ma

2371

Tragikus élete lett a Terminátor ifjú John Connorjának – Így néz ki ma

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek egyik legnagyszerűbb hollywoodi mozijára, az akciófilmek műfaját valósággal megreformáló műremekre, a Terminátor második részére? Az ítélet napja címmel ellátott második Terminátor-mozi valósággal berobbant a filmszínházakba 1991-ben, és nemcsak a kritikusok elismerését vívta ki, nem pusztán vastagon hozott a konyhára a stúdiónak, de kiemelte az ismeretlenségből Edward Furlong gyerekszínészt is, aki a főszerepet alakító Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton oldalán tűnt fel mint John Connor, a kiborgokkal vívott világméretű háború majdani vezetője. Edward Furlong egy csapára világhírnévre tett, fürdőzött is a sikerben rendesen, aztán szépen lassan eltűnt a köztudatból.

Drogokhoz nyúlt, teljesen tönkrement – 44 évesen rá sem ismerni az egykori gyereksztárra

Sajnos Edward Furlongnak a kisiklott életű hollywoodi gyereksztárok keserű kenyere jutott. A Terminátor második része ugyan világszerte óriási sikert aratott, és Furlong ki is vette a részét mindebből, de impozáns álomgyári antréját nem tudta hosszútávú karrierre váltani. Állítólag már 13 évesen viszonyt kezdett egy 26 éves színésznővel, Jacqueline Louise Domac-kal, s előbb Furlong szülei vádolták a nőt azzal, hogy molesztálta a gyermeküket, majd Domac állította azt, hogy Furlong erőszakosan lépett fel vele szemben. A botrányos viszony mindenesetre mindenkit megdöbbentett, s már előrevetítette Furlong sanyarú álomgyári sorsát.

10 híres gyerekszínész, akiknek elegük lett a rivaldafényből és inkább eltűntek a filmiparból

A szebb napokat is látott, ma egyébként már negyvennegyedik életévét taposó Furlong azóta rengeteg magánéleti drámán van túl. Az ezredforduló tájékán egyre fokozódó drogfüggősége odáig fajult, hogy egyik addikciójába majdnem belehalt. 2006-ban azonban végre megnősült, de felesége, Rachael Bella néhány év múlva be is adta a válópert, ugyanis tudomására jutott, hogy Furlong bedrogozta háromesztendős kisgyermeküket. A hajdani sztár élete innentől kezdve ismét lejtmenetbe fordult. Hogy azóta sikerült-e teljesen leszoknia a drogokról, ez egyelőre kétséges, az viszont biztos, hogy a színész szörnyen néz ki. Arcán, vonásain mély nyomot hagytak az alkohol- és drogmámorban eltöltött esztendők.

Megható! Danny Trejo a magyar anyukáknak üzent Anyák napja alkalmából

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download