Zac Efron főszereplésével jöhet az új Három férfi és egy bébi film!

Zac Efron lesz a főszereplője az új Három férfi és egy bébi filmnek!

1289

Zac Efron lesz a főszereplője az új Három férfi és egy bébi filmnek!

Már évekkel ezelőtt is lehetett hallani róla, hogy a Disney szívesen felújítaná a ’80-as évek egyik ikonikus vígjátékát, a Három férfi és egy bébit. Ám egészen mostanáig azon túl, hogy vannak ilyen terveik, nem sok konkrétumot lehetett tudni a projektről. Mostanra viszont kiderült, ki lehet a három férfi közül az egyik!

Zac Efron főszereplésével jön a Három férfi és egy bébi remake-je!

Az eredeti, 1987-es moziban a három főhőst a kor három nagy sztárja, Tom Selleck, Ted Danson és Steve Guttenberg alakította. Három agglegényt alakítottak, akik laza, békés életüket élik New Yorkban, amikor egy nap egy csecsemőt találnak a lakásuk ajtajában. A filmet Leonard Nimoy rendezte és hatalmas siker volt. Nem csoda, hogy a Disney szeretné ezt megismételni, ám ehhez most már teljesen új szereplőgárdára van szükség, ami lehetőleg napjaink legnépszerűbb sztárjait vonultatja fel. Közülük úgy tűnik, az egyik már meg is van. A Disney képviselői már megállapodtak Zac Efronnal, aki így egyike lehet a bébit megtaláló és gondozó triónak.

A film forgatókönyvét Will Reichel fogja írni. Mivel a projekt még ennyire a kezdeti stádiumban van, így a forgatások sem kezdődhettek meg, és még a tervezett premier dátumát sem tudni. A film egyébként a Disney+ csatornán debütálhat.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Három férfi és egy bébi szereplői

(via Mafab)


Article Tags: · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download