Most már biztos, hogy jön a Bad Boys 4!

Minden ellentétes hírrel ellentétben jön a Bad Boys 4, ráadásul Will Smith-el a fedélzeten!

5910

Minden ellentétes hírrel ellentétben jön a Bad Boys 4, ráadásul Will Smith-el a fedélzeten!

Will Smith Oscar-gálán tanúsított viselkedését követően szinte az összes levegőben lógó projektje mintha szünetre vonult volna, sőt a Bright esetében a régóta dédelgetett folytatást el is meszelték. A Bad Boys 4 háza tájáról is felröppentek pletykák, miszerint akár le is fújhatják a projektet, azonban nemrég a Sony elnöke, Tom Rothman árulta el a Deadline-nak, hogy továbbra is terveznek a filmmel.

Bad Boys 3 – Mindörökké rosszfiúk - Filmkritika (Bad Boys for Life) 2020

Rothman ekképpen nyilatkozott:

“Azt a filmet már régóta fejlesztjük, és ez így is marad. Nem húztuk be a kéziféket csak azért, mert látszólag nem megy előre a kocsi. Nagyon szerencsétlen dolog történt (az Oscar-gálán), és nem is hiszem úgy, hogy nekem kellene véleményezni azt. Azt azonban el kell mondanom, hogy hosszú évek óta ismerem Will Smith-t, és egy jó embernek ismertem meg. Az tökéletes példája volt annak, amikor egy nagyon jó embernek egy nagyon rossz pillanata van, méghozzá a világ szeme láttára. Elhiszem a bocsánatkérését, és szerintem a megbánása is őszinte, és hiszek a megbocsátásában és a megváltásában.”

A Bad Boys 4 tehát előbb vagy utóbb megvalósul, és minden ennek ellentmondó pletykát ezentúl nyugodtan elhessegethetünk.

Emlékszel még a cuki ikerpárra a Tucatjával olcsóbb című filmből? Így néznek ki napjainkban!

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download