Bazi nagy görög lagzi 2002 - a hét filmje

Biztossá vált, jön a Bazi nagy görög lagzi 3!

268

Biztossá vált, jön a Bazi nagy görög lagzi 3!

Harmadik folytatást kap a Bazi nagy görög lagzi, mindezt ráadásul maga Nia Vardalos közölte a közösségi médiában. Vardalos egy instaposztban jelentette be, hogy a harmadik rész forgatása már javában zajlik Athénban.

8 dolog, amit a Bazi nagy görög lagzi című filmről tudni érdemes

“Sok szeretet és hála mindazért a támogatásért, amelyet tőletek kaptunk, amíg arra vártunk, hogy forgathassunk”

– írja a színésznő. Nia Vardalos azt is elárulta, hogy a harmadik részt ő maga rendezi majd. A korábbi értesülések szerint a forgatókönyv még tavaly ősszel elkészült, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy az eredeti stábtagok közül Lainie Kazan, Louis Mandylor és Gia Carides is visszatérnek a folytatásban. Michael Constantine tavaly augusztusban hunyt el, Vardalos viszont azt is elmondta, hogy idősebb pályatársa végig támogatását fejezte ki a harmadik rész elkészítésével kapcsolatban:

“Michael elmondta, hogy nem tud velünk tartani a harmadik filmben, és az volt a kívánsága, hogy folytassuk. A forgatókönyvet úgy írtam, hogy tükrözze Michael döntését, és mindig is nagy becsben fogom tartani az utolsó üzenetét.”

A Bazi nagy görög lagzi harmadik részével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, azonban a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

A Bazi nagy görög lagzi két sztárja így néz ki most, 20 évvel a film után

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download