Vadonatúj Sissi-sorozatot nézhetünk a Netflixen – itt az előzetes hozzá!

Vadonatúj Sissi-sorozatot nézhetünk a Netflixen – itt az előzetes hozzá!

296

Vadonatúj Sissi-sorozatot nézhetünk a Netflixen – itt az előzetes hozzá!

Megjelent a Sisiről szóló Netflix-sorozat előzetese, a Die Kaiserin című sorozat első részeit 2022. szeptember 29-étől láthatjuk. A most közzétett rövid előzetesben a szabadságszerető Sisi lovagol, csókolózik Ferenc Józseffel, Zsófia főhercegnő tanácsokat suttog a fülébe, az osztrák sorkatonák harcra készülődnek, a bécsi polgárok zendülésre.

Sisi szerepében a 24 éves német színésznő, Devrim Lingnau bukkan fel, míg Ferenc Józsefet a 28 éves, ugyancsak német Philip Froissant. Az alkotók szerint a sorozat első részeiben egy olyan fiatal nő küzdelmein lesz a hangsúly „aki a személyes szabadságáért küzdött a hagyományokkal, udvari szokásokkal szemben, és ezáltal jóval megelőzte a saját korát”.

A sorozat leírása szerint Sisinek elsősorban anyósával, Zsófia főhercegnővel, valamint Ferenc József öccsével, Miksa főherceggel kell majd megvívnia a csatáit, miközben ellenséges katonák gyülekeznek a Habsburg Birodalom határain és egy új forradalom érlelődik Bécsben. A filmiparban, Sisi-tematikában évtizedeken át a Romy Schneider főszereplésével készült háromrészes film volt a meghatározó. Ezzel szemben próbálja újragondolni a történelmi karaktert a mostani Netflix-sorozat, valamint egy másik Sisi-sorozat is, amelyet tavaly forgatott le az RTL.

Ben Stiller találkozott az ukrán elnök Zelenszkijjel, akit a hősének nevezett

(Via Index.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download