FILMEZZUNK.HU
Híres párok a filmvilágból, akik kapcsolata már kiállta az idők próbáját

Híres párok a filmvilágból, akik kapcsolata már kiállta az idők próbáját

34965

Híres párok a filmvilágból, akik kapcsolata már kiállta az idők próbáját

Alábbi összeállításunkban lássuk azokat a színészeket, akik – habár a mindennapjaikba nem látunk bele – szeretnek házasságban élni. Lássuk hát kik az a világszerte ismert házasságpárti színészek, akik számunkra a legkedvesebbek.

Meryl Streep (Házas 1978 óta)

A többszörös Oscar díjas színész, méltán pályázhat munka és család terén a példakép posztra. Hosszú színészi karrierje mellett a házasság és a családalapítás sem maradt el. Férje szobrászként dolgozik, míg 3 leánya közül kettő színészi, egy modell, illetve, egy fiúgyermekük a dalszerző pályát választotta.

Don Gummer és Meryl Streep

Don Gummer és Meryl Streep. A pár 1978-ban mondta ki a boldogító igent.

Kevin James (Házas 2004 óta)

Napjaink egyik legkedveltebb komikus figurája, a Férjek gyöngye című amerikai, nagy sikerű vígjáték-sorozat sztárja már több, mint 18 éve ragaszkodik feleségéhez, Steffiana de la Cruz-hoz. James-ről köztudott, hogy párját szinte mindegyik filmjéhez, vagy éppenséggel sorozatához becsempészi kisebb-nagyobb szerepekre. Adam Sandler nagy barátja, akivel közösen nem kis sztárok, mégis mindketten példamutató életet élnek a magánéletükben.

Kevin James házas

Kevin James szinte az összes filmjébe becsempészi kisebb-nagyobb szerepekre feleségét

Hugh Jackman (Házas 1996 óta)

Az ausztrál nagycsaládból érkező Hugh a következő a listánkon. Felesége 13 évvel idősebb nála, mégis 26 éve szeretik egymást hűséggel. Gyermekük sajnos nem születhetett, azonban örökbe fogadtak egy kisfiút és egy kislányt is. Boldog családként élnek.

Hugh Jackman és családja

Bár Hugh Jackman-nek és feleségének nem lehet gyermekük, mégis örökbe fogadtak két csodálatos gyerkőcöt.

Denzel Washington (Házas 1983 óta)

Közel negyven éve házastársa feleségének Pauleta Washingtonnak, az Oscar díjas Denzel Washington. A sűrű filmszerepek mellett volt ideje a családjára is. Nem kettő, hanem négy csodás gyermek büszke apukája, közülük három el is kísérte őt a legutóbbi Golden Globe-díjátadóra is.

Denzel Washington and his wife

Katherine Heigl (Házas 2007 óta)

Hugh Jackman-hez hasonlóan Katherine is nagycsaládból származó színésznő, hiszen öten voltak testvérek. 2007-ben férjhez ment Josh Kelley énekeshez, majd az évek során két gyermekük született. Színésznőnk jóval fiatalabb korosztály az eddig említettek között, de szurkolunk neki!

Katherine Heigl családja

Katherine Heigl férjével és két nagyon aranyos, adoptált gyermekével.

Adam Sandler (Házas 2003 óta)

A híres komédiás is házasságpárti színész. Feleségével Jackie Sandler-el igazi zsidó esküvőjük volt még 2003-ban. Három és öt évvel később pedig jöttek a gyerekek is. Felesége rendszeresen feltűnik filmjeiben, ahogy gyermekeik is. A Nagyfiúk című 2010-es produkcióban is ott vannak anyjuk ölében, a kosármeccsen a film utolsó pár percében.

Adam Sandler családja

Adam és Jackie Sandler-nek igazi zsidó esküvőjük volt. Néhány évvel később jöttek a csemeték is.

Terence Hill (Házas 1967 óta)

Alias Mario Girotti, Bud Spencer párjaként lett közismert, de számos saját sorozat és film is ismertté tette. Míg ő színészként tevékenykedett, felesége forgatókönyv íróként kereste kenyerét. Házastársát két hónap ismeretség után elvette. Két fiúk született, Jess és Ross. Mindketten szerepeltek többször is azokban a produkciókban, amikben apjuk.

Terence Hill 54 éve hűséges a feleségéhez

+1) Bud Spencer (56 év házasság)

A kedves, öreg Carlo Pedersoli, közel 60 évig szerette ízig vérig olasz feleségét Maria Amato-t. Carlo nem csak színészként, de úszóként és vízilabdázóként is megmászta a szamárlétrát és nagy eredményekre tett szert. Mindeközben 3 gyermeke is született. Vidám módon kettő vezetékneve Spencer lett a művészneve után. Nyugodjék békében!

Bud Spencer 56 éve házas

18 ritka hírességfotó a múltból, amit bárcsak korábban láttunk volna

Tudnád folytatni a sort? Várjuk kommentben!

Tetszett cikkünk? LIKE Facebook oldalunkra!

(8 Házasságpárti színész: Címlapkép forrása)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·