Előzetest kapott Mel Gibson új, kegyetlen krimifilmje, amely ráadásul igaz történet alapján készült - Bandit

Előzetest kapott Mel Gibson új, kegyetlen krimifilmje, amely ráadásul igaz történet alapján készült

1491

Előzetest kapott Mel Gibson új, kegyetlen krimifilmje, amely ráadásul igaz történet alapján készült

A Quiver Distribution kiadta a Bandit című új játékfilm hivatalos trailerét, amely a “repülő bandita” igaz történetén alapul – egy családapa, aki hírhedt fegyveres bankrablóvá vált. A Josh Duhamelt és Mel Gibsont is felvonultató film 2022. szeptember 23-án érkezik az amerikai mozikba.

Allan Ungar rendezte a Bandit-ot Kraig Wenman forgatókönyve alapján. A filmben Duhamel és Gibson mellett Elisha Cuthbert és Nestor Carbonell is szerepel. A hivatalos szinopszis: 1985-ben Gilbert Galvan Jr (Josh Duhamel), a sármos karrier-bűnöző megszökik egy amerikai börtönből Michiganben, és átkel a határon Kanadába, ahol felveszi Robert Whiteman személyazonosságát. Miután beleszeret Andreába (Elisha Cuthbert), a gondoskodó szociális munkásnőbe, akit nem tud ellátni, bankrabláshoz fordul, és rájön, hogy ebben kivételesen jó. Biztonsági elemzőnek álcázva magát Robert elkezdi körberepülni az országot, és egy nap alatt több várost is kirabol, így végül felfigyelnek rá az országos hírügynökségek, amelyek a repülő banditának nevezik. A kettős életét biztosító rohanás és pénz rabjává válva Robert végül az uzsoráshoz és a hírhedt gengszter Tommy Kayhez (Mel Gibson) fordul a nagyobb lehetőségekért. De mivel Robert hírneve rekord-gyorsan növekszik, közvetlen célkeresztjébe kerül egy kegyetlen nyomozónak (Nestor Carbonell), aki semmitől sem riad vissza, hogy elkapja…”

A Bandita tehát 2022. szeptember 23-án kerül a mozikba a tengerentúlon, de a hazai premierről egyelőre nem áll rendelkezésre információ. Az mindenesetre bizonyos, hogy a film szexuális tartalom, nyelvezet és némi erőszak miatt R-besorolású.

Egy hajszálon múlt, hogy nem vált Mel Gibson is szuperhőssé

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · · · ·

Nox App Player Download