FILMEZZUNK.HU
Filmek a hűségről és a szeretetről

8 fantasztikus film a hűségről és a szeretetről

94077

4. Séta a múltba /Walk to Remember, 2002/

Landon Carter (Shane West) a menő arcok príma életét éli egy középiskolában. Mindennapi elfoglaltsága közé tartozik például a kevésbé tökéletes fazonokkal történő gonoszkodás. Amikor egy alsós iskolatársukra kimért csapatos tréfa rosszul sül el, Landont büntetésként közösségi feladatok elvégzésére ítélik. Kénytelen lesz a szombati iskolában korrepetálni, részt venni az iskolai színdarabban, és még pár hasonló – nem túlmenő – cselekedetet végrehajtani. Ilyen módon kapcsolatba kerül az iskola “csodabogarával”, Jamie-vel (Mandy Moore), aki a helyi baptista lelkész egyetlen lánya. A két teljesen ellentétes személyiség lassan szerelemre lobban egymás iránt.

3. A szív bajnokai /Blind Side, 2009/

Michael Oher (Quinton Aaron) élete nem könnyű. A hajléktalan fekete bőrű diákot nem akarja átvenni a jó hírű gimnázium, mivel a teszteken nagyon rosszul teljesít. Senki nem tudja róla, hogy az anyja drogfüggő, az apját pedig megölték. Amikor a kis S.J. összebarátkozik vele, Leigh Anne (Sandra Bullock) felkarolja és befogadja a családjukba. Michaelről hamarosan kiderül, hogy nem is olyan ostoba, ráadásul remek focista. A család mindent latba vet, hogy a fiú életét rendbe hozza, és még arra is készek, hogy örökbe fogadják.

A szív bajnokai /Blind Side, 2009/

2. Fogadom /Vow, 2012/

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei. Leonak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belé szeressen.

Channing Tatum - Fogadom /Vow, 2012/

1. Életrevalók /Intouchables, 2011/

Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe (Francois Cluzet) felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst (Omar Sy). Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára.

Életrevalók (Intouchables, 2011)

Így néznének ki a sztárok, ha nem a plasztika, hanem a természetes öregedés mellett döntenének

(Történetek forrása: port.hu, filmkatalogus.hu)

//Noncsi//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·