Kit Harington durva bunyóba keveredett a Trónok harca meghallgatása előtti estén

Kit Harington durva bunyóba keveredett a Trónok harca meghallgatása előtti estén

321

Kit Harington durva bunyóba keveredett a Trónok harca meghallgatása előtti estén

A színész a W magazinnak mesélt arról, hogy mi történt vele a meghallgatás előtti éjjel, ami miatt monoklival volt kénytelen „harcolni” Jon Snow szerepéért. Kit Harington nevét a Trónok harcának köszönhetően ismerte meg a világ.

Trónok harca

A jóképű színész nemrég a W magazinnak mesélt a sorozat kulisszatitkairól, így elárulta azt is, milyen előzménye volt a meghallgatásnak, melyen egy hatalmas monoklival a szeme körül jelent meg – és mint tudjuk –, ennek ellenére is övé lett a szerep.

“Fekete volt a szemem. A meghallgatást megelőző éjjel bunyóba keveredtem… Elmentünk a McDonald’s-ba a lánnyal, akivel akkoriban találkozgattam, és mivel késő este volt, nem volt már hely. Megkérdeztem ezt a srácot és a lányt, akivel volt, hogy nem bánnák-e, ha mi is csatlakoznánk hozzájuk. Igent mondtak, így leültünk, és röviddel ezután a srác sértegetni kezdte a barátnőmet, különböző nevekkel illette… Azt mondta rá, hogy egy ronda disznó vagy valami még ennél is rosszabbat. Erre én azt mondtam neki, hogy Nem teheted! Nem mondhatsz neki ilyeneket! Állj fel.”

– elevenítette fel a történteket a színész.

Még akkor is folytatta [a mocskolódást], amikor felállt. Ekkor realizálódott bennem, milyen magas és hogy nekem kell bevinnem az első ütést. Olyan lehettem, mint egy totális nyúlbéla, ő pedig megütött engem. Így történt, hogy a Jon Snow-meghallgatásra fekete szemmel mentem. Úgy gondolom, hogy a srác, aki megütött, még segített is ezzel megkapni a szerepet, úgyhogy ha nézed ezt a videót, ezúton szeretném megköszönni neked.”

A Reszkessetek, betörők! két betörője így néz ki most, majd 3 évtizeddel a film után

(Via Starity.hu)


Article Tags: ·

Nox App Player Download