Stallone elképesztően őrült horrorfilmet szeretne készíteni Rambo módra

Stallone elképesztően őrült horrorfilmet szeretne készíteni Rambo módra

336

Stallone elképesztően őrült horrorfilmet szeretne készíteni Rambo módra

Sylvester Stallonenak igazán érdekes filmötletei és produkciói vannak az elmúlt években – tökéletesen bizonyítván azt a tényt, hogy a színész nem csak egy kiöregedett akciósztár, hanem egy víziókkal és elképzelésekkel teli ötletember, aki Hollywood jóval nagyobb szeletkéjére szeretné rátenni az izmos mancsait.

Rambo 6: Jöhet a folytatás?

Stallone nemrég alapított egy produkciós céget Balboa Production névvel, ami, úgy hírlik, elkezdett dolgozni James Byron Huggins Hunter címet viselő regényének filmadaptációján. A színész 2009-ben vásárolta meg a könyv megfilmesítésének jogait, mintegy 10 évvel azután, hogy a regény megjelent. A történet – nem meglepő módon – egy Hunter nevű férfi megpróbáltatásairól szól, akire hatalmas szükség van a sarkkörön. Ott ugyanis egy emberfeletti szörny garázdálkodik – és a hadsereg egyetlen reménye Hunter, a képzett és sokat próbált nyomvadász.

Sylvester Stallone terve az, hogy a Hunterből egy kiforgatott és az eredeti franchise-ba ugyan nem passzoló, mégis valahogy odaillő Rambo-filmet készít majd, és talán nem is olyan nehéz megérteni, hogy miért lenne érdemes (vagy könnyű) összemosni Hunter és Rambo alakját.

Ő az a nőszemély, aki 25 évig élt boldog házasságban Sylvester Stallone-val: az 54 éves Jennifer bombázóan néz ki

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download