A halál torkából táncolt vissza közénk Jeff Bridges

A halál torkából táncolt vissza közénk Jeff Bridges

290

A halál torkából táncolt vissza közénk Jeff Bridges

Az Oscar-díjas színész 2020-ban osztotta meg követőivel, hogy limfómát diagnosztizáltak nála. De nem sokkal azután, hogy az orvosoktól jó híreket hallott arról, hogy a kemoterápia hat, Jeff pozitívra tesztelt a COVID-19-re, még mielőtt a védőoltás elérhető lett volna.

A rák teljesen megváltoztatta, így néz ki most Jeff Bridges

“A kemoterápia kiirtotta az immunrendszeremet, és amikor a COVID lecsapott rám, nem volt semmim, amivel megküzdhettem volna ellene. Néhányszor tényleg a halál kapujában voltam”.

– mondta Jeff exkluzívan az E! Newsnak. Egészségügyi pánikja alatt, amelynek következtében több mint négy hónapig volt kórházban, a 72 éves színész megkérdőjelezte, hogy valaha is dolgozhat-e még a nagy- vagy a kisképernyőn. Attól is tartott, hogy nem lesz képes lányát, a 36 éves Haley-t az oltár elé kísérni.

“Emlékszem, az orvosok azt mondták nekem: ‘Jeff, harcolnod kell. Fogalmam sem volt, miről beszélnek. Azt gondoltam, ‘Ember, megadó üzemmódban vagyok’. Egy nagyszerű orvosi csapattal, nagyszerű edzőkkel és a családommal, végül visszahoztak.”

Miközben Jeff Bridges újra dolgozik az FX The Old Man című thrillerének forgatásán, a leghálásabb a körülötte lévő családért, köztük régi feleségéért, Susan Gestonért. A pár 1977 óta él boldog házasságban, és kapcsolatuk még erősebbé vált, amikor Jeff az életéért küzdött. Sőt, Bridges nem habozik, hogy feleségét “életem szerelmének” nevezze.

“Sue és én egymásra néztünk, és azt gondoltuk: ‘Milyen szerencsések vagyunk? Megöleltem azt a lányt, és feltöltődtem. Tudatában vagyok azoknak a dolgoknak, amelyek közvetlenül előttem vannak, mint például a szerelem, a családom és minden, ami elérhető számomra. Nagyon szeretem ezt a nyilvánvaló dolgot, amivel állandóan együtt élünk, és amit természetesnek veszünk.”

A családját három lánya és három unokája teszi teljessé, Jeff pedig arra összpontosít, hogy egészséges maradjon, és hogy felhívja a figyelmet a harcára, mivel a betegség továbbra is remisszióban van.

A rák teljesen megváltoztatta, így néz ki most Jeff Bridges

Szeptember 15-én a színész összefogott az AstraZenecával, hogy elindítsa az Up The Antibodies (Fel az antitestekkel) új kampányt, amely felvállalja az immunhiányos amerikaiak milliói számára a valóságot, hogy a COVID-19-nek még nincs vége.

“Míg a lehetőség, hogy az antitestjeim felerősödjenek, hogy megvédjenek a COVID-19 ellen, nem volt meg, amikor a rákkezelésen mentem keresztül, most már igen. Amint képes voltam rá, azon dolgoztam, hogy megemeljem az antitestjeim számát. És most már magabiztosabban érzem magam, hogy visszatérjek azokhoz a dolgokhoz, amiket szeretek.”

– mondta Jeff, miután konzultált az orvosokkal. És bár a rák és a COVID-19 elleni harca enyhén szólva is kihívást jelentett, Jeff igyekszik megtalálni a pozitívumokat abban, amit csak ijesztőnek lehet nevezni:

“Olyan gyakran vannak olyan dolgok az orrunk előtt, amelyeket nem értékelünk. De kiderült, hogy az életemben sok pozitívum is van, ami ebből az élményből fakadt.”

Jeff Bridges 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·

Nox App Player Download