FILMEZZUNK.HU
14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

5579

5) Mentőexpedíció  (2015)

A közelgő vihar miatt az „Арес-3” legénységnek sürgősen el kell hagynia a bolygót. A kiürítés során a mérnök és biológus, Mark Watney eltűnik, és a legénység feltételezi, hogy meghalt. A szóló jeleneteket Matt Damonnal 5 hétig forgatták. Bármilyen furcsán is hangzik, a film tervezett megjelenése előtt 4 nappal a NASA bejelentette, hogy a Mars felszínén lehet, hogy sós víz folyik.

Mentőexpedíció - the martian

6) Álmok az utcán (2005)

Az Ahmad nevű emigráns minden éjszakát mozgásban tölt azzal, hogy nehéz szekerét tolja New York utcáin. És a kérdés az: képes lesz-e valaha megváltoztatni sorsát? A híres filmkritikus, Roger Ebert kijelentette: „A filmet Manhattanben egy iráni és egy pakisztáni születésű amerikai forgatta. Kidolgozott melodrámától és hamis feszültségtől mentesen nemesíti azt a kemény munkát, amellyel hőse kiérdemli mindennapi kenyerét.”

14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

7) A gépész (2004)

A gyári munkás, Trevor Reznik egy éve álmatlanságban szenved. Ezért válik számára egyre nehezebb megkülönböztetni az őrült álmot a nem kevésbé őrült valóságtól. A film minden jelenete hihetetlen feszültségekkel teli. Egyébként Christian Bale 33 kiló fogyott saját kezdeményezésére, hogy játszhasson a filmben. Később a színész beismerte, hogy ilyen gyors fogyás miatt nehéz volt egyes jelenetekben még futni is.

Christian Bale

8) A fülke (2002)

Mit gondolsz, hogyan változtathatja meg egy ember életét egy szokásos telefonhívás? Stu Shepard ösztönösen úgy dönt, hogy felveszi a telefont és fogadja a hívást, és végül rettenetes játékba keveredik. Az a jelenet, ahol Stu mindent bevall, az első felvételen történt, és Colin Farrell könnyei valóságosak voltak. A forgatáson azonnal hangos tapsot kapott mindenkitől, a tökéletes színészi játékáért.

Christian Bale

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·