FILMEZZUNK.HU
14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

5509

9) Truman Show (1998)

Truman csendes életét egy kis városban éli: dolgozni megy, randevúzik egy lánnyal és barátaival lóg. Hirtelen rájön, hogy körülötte minden hamis, míg az őt körülvevő emberek profi színészek. Ez a film lett az első komoly dráma Jim Carrey számára. A film eredeti terve sokkal sötétebb volt: Truman megőrül, verekedik és megcsalja feleségét.

Truman Show (The Truman Show, 1998)

10) Hátsó ablak (1954)

Miután megsérült a lába és nem tudja elhagyni házát, egy fotóriporternek minden idejét kerekesszékben kell töltenie. Fokozatosan, unalmából, figyelni kezdi szomszédait, akiknek ablakai az udvarra néznek. A film készítésének idejében ennek a filmnek a díszletei voltak a legnagyobbak a Paramount Pictures stúdióban. Azonban Grace Kelly volt a sztár, aki minden figyelmet felkeltett a forgatáson – az egész stáb nagyon várta, hogy nap mint nap láthassa őt.

Hátsó ablak (Rear Window, 1954)

11) Legenda vagyok (2007)

A film az ismeretlen vírusról szóló azonos című regényen alapul, amely a bolygó lakosságának legnagyobb részét zombi-vámpírokká változtatta. Will Smith beleszeretett a kutyába, akivel együtt forgatott. Annyira ragaszkodott a kutyához, hogy a forgatás végeztével örökbe akarta fogadni, de a kutya gazdája nem volt hajlandó elválni tőle. Annak érdekében, hogy megfelelően felkészülhessen a szerepre, Will felkereste a kapcsolatot egykori foglyokkal, megpróbálva megérteni,  hogy milyen is a teljes magány.

Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·