FILMEZZUNK.HU
Magával ragadó filmek

10 magával ragadó film, mely biztosan meg fogja érinteni a szívedet

30478

8. Baseball álmok (Field of Dreams, 1989)

Ray épp visszavonult feleségével egy vidéki farmra, mikor minden eddiginél különösebb dolog történik vele. Látomása támad, és úgy dönt, épít egy baseball pályát a kukoricás közepére. A pályán hirtelen feltűnnek a letűnt korok nagy játékosainak szellemei, akik úgy tűnik, újabb esélyt kaptak a sorstól, és persze Raytől.

Baseball álmok (Field of Dreams, 1989)

9. A bakancslista (The Bucket List, 2007)

Edward Cole (Jack Nicholson) és Carter Chambers (Morgan Freeman) haldokló rákbetegek, akik listát írnak arról, hogy mi mindent kell még elintézniük a haláluk előtt. Ezután megszöknek a klinikáról, hogy életük utolsó nagy kalandjaként körbeutazzák a világot. Beutazzák Amerikát, száguldanak, ejtőernyővel ugranak, rég látott rokonokat látogatnak meg… nincs mit veszteniük, és sokat nyerhetnek. Például egy új barátot.

A bakancslista (The Bucket List, 2007)

10. Óriásokkal szemben (Facing the Giants, 2006)

A főszereplő egy középiskola edzője, akinek valahogy mindig épphogy nem sikerül továbbjuttatnia a csapatát. A szülők érthető módon kezdenek türelmetlenek lenni, a gyerekek pedig lassan elvesztik minden motivációjukat. Ráadásképp a legjobb játékosok végzős korukban – tekintve hogy utolsó lehetőségük a negyedik évben valamit felmutatni – rendre elhagyják a csapatot valamelyik rivális iskoláért. Edző bá magánélete sincs éppen rendben. A ház épphogy nem dől a fejére, a családi autó változatos időpontokban – de mindig a legrosszabbkor – hagyja cserben. Az utolsó csepp a pohárban a diagnózis, mely szerint fiatal feleségével nem lehet gyerekük, mégpedig éppen őmiatta…

Végtelen hit

Nem hiszünk a szemünknek! Úgy lefogyott a 240 kilós színész, hogy elképesztő pasi lett belőle

Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben írd meg nekünk, hogy Neked melyik film érintette meg nagyon a szívedet!

(Magával ragadó filmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·