FILMEZZUNK.HU
10 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

10 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

43705

6. Ha maradnék /If I Stay, 2014/

Mia Hall a tinédzserek gondtalan életét éli és a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznia, nem más, mint, hogy zenei pályára készülve felvételizzen a nívós Juilliard zeneakadémiára vagy szerelmével, Adammel fűzze szorosabbra a szálakat. Azonban minden megváltozik, amikor egy felszabadult családi kirándulás tragédiába torkollik, Miának pedig élet és halál között egy sokkal fontosabb döntést kell meghoznia, amely nem csak a jövőjét, hanem egész sorsát befolyásolja.

Ha maradnék /If I Stay, 2014/

5. Megint 17 /17 Again, 2009/

Mike élete nem alakul a lehető legjobban. Bár kezdetben úgy tűnt, fényes jövő áll előtte, sem a sportolói karrierből, sem az egyetemi tanulmányokból nem lett semmi. Helyette fiatalon megházasodott és gyerekei születtek. Házassága azonban mostanra megromlott, és gyermekeivel való kapcsolata sem tökéletes. Mikor egy nap újra 17 évesként ébred fel, felismeri a lehetőséget, hogy rendbe tehesse az életét.

Zac Efron - Megint 17 /17 Again, 2009/

4. Szerelmünk lapjai /The Notebook, 2004/

Egy idős úr minden nap elmesél egy történetet egy idős hölgynek: volt egyszer egy férfi és egy nő. Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni. De vajon miért olyan különleges ez a történet, és miért kell ezt minden nap elmondani?

12 érdekesség, amit nem hittél volna a Szerelmünk lapjai című filmről - Ryan Gosling

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·