FILMEZZUNK.HU
10 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

10 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

43912

3. Séta a múltba /A Walk To Remember, 2002/

Landon (Shane West) a középiskolában igazi menő arcnak számít. A legnagyobb örömöt az jelenti számára, ha a gyengébbekkel gonoszkodhat. Ám egyszer balul sül el egy tréfája, és büntetésként közösségi munkát kell végeznie. Részt kell vennie a színdarabban, korrepetálnia kell a többieket, és hasonló, nem túl menő feladatokat kell ellátnia. Eközben ismerkedik meg Jamie-vel (Mandy Moore) aki az iskola csodabogarának számít. A lány elvarázsolja Landont.

Séta a múltba

2. Los Angeles-i tündérmese /A Cinderella Story, 2004/

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam (Hilary Duff) egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját és összeszednie a bátorságát?

Los Angeles-i tündérmese

1. Step up /Step up, 2006/

Tyler Gage nehéz sorsú fiatal, aki nevelőszülőknél él. Egyetlen szenvedélye a tánc, de általában haverjaival keveredik bele mindenféle balhékba. Egy nap épp emiatt köt ki a bíróságon, ahol közmunkára ítélik. Büntetését egy művészeti iskolában tölti le, ahol Nora profi táncosnak tanul. Mikor a lány partnere lesérül, Tyler lehetőséget kap, hogy megcsillogtassa tánctudását.

Step up (2006)

Nem hiszünk a szemünknek! Elképesztően néz ki a 45 kilótól megszabadult Jonah Hill

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·