FILMEZZUNK.HU
Értékes filmek az életről

11 film a XXI. századból, ami megtanít értékelni az életed

34635

9) Dübörög a szív (Ricki and the Flash, 2015)

Niki (Meryl Streep) rocksztár volt, de eljárt fölötte az idő, és a hírnév is egyre fogyatkozik körülötte – már szinte csak egy rajongója maradt: a pultos srác a törzshelyén. Niki sok évtizeddel ezelőtt lelépett a családja elől: elhagyta a férjét meg a gyerekeit, és Kaliforniába költözött, mert a hírnév és a siker mindennél jobban vonzotta. De most válik a lánya, és ő úgy érzi, egy anyának a gyerekei mellett a helye. És életében először tényleg kipróbálja, milyen szülőnek lenni.

Dübörög a szív (Ricki and the Flash, 2015)

10) Mama (Ma Ma, 2015)

Magda (Penélope Cruz) tehetséges tanár és szerető anya, s nem mellesleg egy nagyon bátor nő, aki a legnagyobb tragédia beköszöntekor is képes megőrizni erejét, amikor megtudja, hogy halálos beteg. Ez a belső erő a legmélyebb pillanatokon is átsegíti, sőt, hamarosan képessé teszi arra, hogy újra mosolyogjon, boldog legyen, s még a humor és nevetés is része legyen életének.

Mama (Ma Ma, 2015)

11) Senna (2010)

Senna 1984-ben tehetséges kezdőként robbant be Forma 1 világába, ahol 10 éven keresztül, egészen az 1994-ben történt tragikus balesetig igazi sztárja volt a versenysorozatnak. Eme értékes dokumentumfilm bemutatja Senna egész életét betöltő testi-lelki küzdelmét, amit azért vívott, hogy tökéletes pilótává válhasson.

Senna (2010)

Te is nézted az Édes dundi Valentinát? A sorozat szereplői így néznek ki 20 évvel később

Szerencsére sok értékes film létezik toplistánkon kívül is. Cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben írd le, hogy neked melyik a kedvenc témával kapcsolatos filmed!

(Értékes filmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·