Adam Driver képtelen végignézni a saját filmjeit

Adam Driver képtelen végignézni a saját filmjeit

438

Adam Driver képtelen végignézni a saját filmjeit

Hollywood sztárjai különlegesek, és a többségük fura, de hát ilyen ez a művészvilág. Minden színésznek megvan a kisebb-nagyobb defektje, és Adam Driverét inkább a kisebbekhez sorolhatjuk.

10 híres színész, akik szolgáltak a katonaságban

A The New Yorker cikkezett arról, hogy a színész egyszerűen nem tudja végignézni a saját filmjeit, és gyakorlatilag pánikba esik, ha saját magát látja. Ezt a Coen testvérek filmjénél, a Llewyn Davis világnál fedezte fel. A Star Wars: Az ébredő Erő premierjét végig kellett ülnie kötelező módon, és akkor olyan hányinger jött rá, mint semmikor az életben.

„Gyakorlatilag pánikba estem. Az embereknek már a főcímnél elállt a lélegzetük, én meg tudtam, hogy jönni fog a jelenetem, amikor megölöm Han Solót. Azt éreztem, hogy elhányom magam”

– mesélte Driver a vetítésről. Spike Lee rendező azt hitte, hogy Cannes-ban Driver végignézte a Csuklyások – BlacKkKlansman című alkotását, azonban dehogy nézte. Kiszökött az öltözőbe, és amikor az emberek elkezdtek tapsolni, akkor lopózott csak vissza. A színész a Logan Luckyban is játszott, aminek a rendezője, Steven Soderbergh teljes megérti Drivert. Szerinte azért csinálja ezt, mert ez rombolná a színészi játékát.

Lehet Driver úgy fogja fel, hogy a felvételeknél minden élesben megy, mintha a valóságban lenne, és ami megtörtént, az már a múlt. Igazából, amíg így játszik, mindegy is! Az meg, hogy nem akarja megnézni a saját filmjeit, nem valami eget rengető baj.

Adam Driver – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download