Meg - Az őscápa (The Meg, 2018) - Előzetes

Jason Stathammel jön a Meg – Az őscápa 2!

9714

Jason Stathammel jön a Meg – Az őscápa 2!

Új rendezővel jön a Meg 2, Ben Wheatley (A Manderley-ház asszonya) váltja Jon Turteltaubot. Szerencsére azt is bejelenthetjük, hogy Jason Statham visszatér a folytatásban, és állítólag ezúttal nagyobb kreatív beleszólást kap azok után, hogy elégedetlen volt, hogy az első rész PG-13-as besorolást kapott (ő valami keményebbet szeretett volna).

Jövő héten kezdődik a Meg – Az őscápa 2: Az árok forgatása a KFTV jelentése szerint. A munkálatok az Egyesült Királyságban, Leavesdenben zajlanak majd a Warner Bros. stúdiójában.

Jason Statham szerint jöhet egy újabb cápás kaland

A Meg 2, valamint a sorozat első filmje is Steve Alten azonos című sci-fi thriller könyvsorozatán alapul. A Meg – Az őscápa 2018-ban került a mozikba, és több mint 500 millió dollárt hozott a kasszáknál. A film teljes címe Meg – Az őscápa 2: Az árok lesz, a forgatókönyvet Dean Georgaris, Jon Hoeber és Erich Hoeber írja, akik a 2018-as filmet is jegyzik.

A készülő film teljes szereplőgárdáját és a cselekmény részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ahogy a premierdátumát sem tűzték ki, de annak fényében, hogy a munkálatok a közelmúltban megkezdődtek, jó eséllyel már a jövő évben a mozikba kerülhet. A KFTV jelentése szerint a forgatási munkálatok az Egyesült Királyságban, Leavesdenben zajlanak a Warner Bros. stúdiójában.

Filmes utalások, amiket álmodban sem gondoltál volna

(Via: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Nox App Player Download