Tudta? Jim Carrey hajléktalan volt, mielőtt felfedezték volna

Tudta? Jim Carrey hajléktalan volt, mielőtt felfedezték volna

2827

Tudta? Jim Carrey hajléktalan volt, mielőtt felfedezték volna

Jim Carrey a mai napig a világ egyik legnagyobb nevettetője, a ’90-es évek közepétől filmjei évről évre taroltak a mozikasszáknál. Azonban nem mindig volt ennyire szerencsés pénzügyi helyzetben, korábban sokat kellett nélkülöznie. Korántsem volt egyszerű gyerekkora Kanadában, a szüleivel nagyon szűkös anyagi körülmények között éltek. Tiniként bátyjával kénytelenek voltak nyolcórás munkakörben dolgozni az iskola után. Édesapjuk gyárában látták el a gondnoki feladatokat, illetve biztonsági őrként is tevékenykedtek.

Jim Carrey

16 évesen kirúgták az iskolából, ő pedig elkezdte építeni komikusi karrierjét, ekkoriban váltak csak igazán viszontagságossá a mindennapjaik: annyira elszegényedtek, hogy hajléktalanokká váltak, a család egyetlen tulajdonában lévő Volkswagen teherautóban kellett aludniuk. Már egészen fiatalon megmutatkozott, hogy mennyire jó humora van, így szülei folyamatosan bátorították. Különösen édesapja, aki annak ellenére, hogy minden erejével azon volt, hogy megküzdjön a napi betevőért, elkezdte esténként fellépésekre furikázni a fiát a város különböző klubjaiba.

A debütálása a torontói Yuk Yuk’s nevű szórakozóhelyen volt, ám a fellépés nem ment túl jól, ugyanis a közönség lehurrogta a színpadról. Ez sem szegte kedvét, hiszen tudta, erre a pályára született. A Carrey család tagjai keményen dolgoztak, hogy újra tető kerülhessen a fejük fölé, amikor végre stabilizálódni látszódtak anyagilag, és ismét volt otthonuk, a színész újra nekifutott a stand upnak. Ezúttal tarolt a színpadon, olyannyira imádta a közönség, hogy megkapta első felkérését, Rodney Dangerfield műsorát nyithatta meg, ami hatalmas elismerés volt az ifjú sztárnak.Ezt követően különböző tévéműsorokban szerepelt, mint az An Evening at the Improv vagy a The Tonight Show, míg végül a filmezés irányába fordult. Az 1994-es Ace Ventura: Állati nyomozó című vígjáték repítette a csúcsra, hogy aztán olyan örök klasszikusokban szerepeljen, mint A maszk vagy a Dumb és Dumber.

Le a kalappal! Jennifer Lopez 53 évesen is bomba formában van

(Via femina.hu)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download