FILMEZZUNK.HU
A legjobb családi filmek

14 fantasztikus film, mely bizonyítja, hogy a család a minden

43223

11. Velem vagy nélküled (The Story of Us, 1999)

Katie (Michelle Pfeiffer) és Ben Jordan (Bruce Willis) házassága válságba jutott. 15 évi házasság után a keresztrejtvény-készítő nő és az író szerelme kiüresedett. Hajdani közös témáikon ma már csak dühöngnek. Gyerekeik előtt azonban még igyekeznek fenntartani a látszatot. De mikor a srácok nyári táborba mennek, Ben elköltözik otthonról. Katie és Ben külön-külön próbálják felidézni a tovatűnt évek eseményeit.

Velem vagy nélküled (The Story of Us, 1999)

12. Színes fátyol (The Painted Veil, 2006)

A középosztálybeli orvos, Walter (Edward Norton) és az elkényeztetett, felsőosztálybeli Kitty (Naomi Watts) házassága elhibázott döntés volt. Kitty, férje munkája miatt, londoni életét hátrahagyva Sanghajba költözik, ahol rátalál a szerelem a helyi konzul személyében. Miután Walter felfedezi hűtlenségét, büntetésképpen a kolera által legsúlyosabban érintett területen fogad el egy állást, és ragaszkodik hozzá, hogy Kitty is vele tartson. Az utazás a gyönyörű távoli kínai faluba és az ott megélt szörnyűségek értelmet és célt adnak elveszettnek hitt kapcsolatuknak.

Színes fátyol (The Painted Veil, 2006)

13. Enyém, tiéd, miénk (Yours, Mine and Ours, 2005)

Frank Beardsley (Dennis Quaid), a megözvegyült admirális katonás fegyelemben neveli nyolc gyermekét. Haptákba vágott élete egy csapásra felborul, amikor feleségül veszi középiskolai szerelmét Helent (Rene Russo), a tíz rakoncátlan gyermekét egyedül nevelő divattervezőt. Az összeköltözést követően a két totálisan különböző kompánia csípőből egymásnak esik. A srácok testi-lelki épségük érdekében összefognak, hogy szabotálják Frank és Helen házasságát.

Enyém, tiéd, miénk (2005)

14. Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Benjamin Mee (Matt Damon) és a családja vidékre költözik. Az ok nem más, mint az, hogy az apa a család megtakarítását egy állatkertbe fekteti, amelyre ráfér a tatarozás. Ettől kezdve a család élete az állatkert vezetéséről szól, amely nem mindig problémamentes.

Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Blake Lively elárulta, hogy minek köszönheti bombázó alakját

Hiányzik kedvenc produkciód az általunk összeállított családi filmek toplistájából? Ha igen, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·