Rob Schneider főszereplésével jön a Tök állat 2!

Rob Schneider főszereplésével jön a Tök állat 2!

1044

Rob Schneider főszereplésével jön a Tök állat 2!

Közel 20 év után végre folytatást kaphat Rob Schneider egyik legismertebb vígjátéka, a Tök állat. A Deadline magazin értesülései szerint a projekt már zöld utat kapott a Zero Gravitynél, a forgatókönyvön maga Rob Schneider, felesége, Patricia Schneider és Jamie Lissow fejlesztik, a rendezői széket pedig Michael McConnell foglalhatja el, aki egyúttal a produceri teendőket is ellátja majd.

Rob Schneider főszereplésével jön a Tök állat 2!

A folytatás hivatalos logline-ja szerint Marvin Mange mostanra “öreg kutya” lett, azonban rövidesen “új trükköket kell tanulnia”, miközben vadászatra indul, hogy felkutasson egy új “über-állatot”, aki sokkal erősebb nála. A folytatásban egy nyugdíjas Marvint láthatunk, aki ismét balesetet szenved, és akit újból össze kell rakni új állati részekből. Ez az eljárás újra kihozza a benne rejlő állatot, miközben megpróbál leszámolni az egész várost fenyegető fenevaddal.

Rob Schneider meglehetősen mozgalmas időszakot él át, hiszen a közeljövőben további három produkcióban is láthatjuk őt szerepelni, köztük az Amor es amorban és a Daddy Daughter Tripben, amelyeket saját maga rendezett. A Tök állat 2 előkészületeivel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ.

7 fergeteges Rob Schneider vígjáték, amit feltétlen látnod kell

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Nox App Player Download