lily-rose depp

Johnny Depp lánya kinézetével mindenkit levesz a lábáról: friss fotókon a 23 éves Lily-Rose

6015

Johnny Depp lánya kinézetével mindenkit levesz a lábáról: friss fotókon a 23 éves Lily-Rose

1998-ban Johnny Depp Párizsban forgatta A kilencedik kapu című thrillert. Ott-tartózkodása során elhívták egy vacsorára, ahol megakadt a szeme egy gyönyörű, francia énekesnőn. Kiszemeltje nem volt más, mint Vanessa Paradis, akivel 14 évig alkottak egy párt. Bár a páros sosem házasodott össze, örökre összekötik őket közös gyermekeik. Megismerkedésük után egy évvel Paradis egy kislánnyal ajándékozta meg a színészt, három esztendővel később pedig egy kisfiút hozott a világra, aki édesapja leghíresebb szerepe, A Karib-tenger kalózai Jackje után kapta keresztnevét.

lily-rose depp

Mindkét gyermek szülei nyomdokaiba lépett. Míg a 18 éves Jack épp bontogatja a szárnyait a filmiparban, addig nővére a legfelkapottabb manökenek egyikének mondhatja magát. Lily-Rose ugyan idén május 27-én csak a 23. életévét töltötte be, már a szakma legismertebb arcai közt tartják számon.

lily-rose depp

Lily-Rose szépségére még 2015-ben figyelt fel a divatvilág, amikor feltűnt egy ír származású rapper videóklipjében. Ezután elhalmozták a megkeresések, számos magazinnak állt modellt, valamint a Chanel márka nagykövetének választották ki. Bár az elmúlt hét évben számos kifutón végiglejthetett, nem modellként képzeli el a jövőjét, családja többi tagjához hasonlóan ő is a filmvászonról álmodik.

lily-rose depp

Tehetségét jó pár alkotásban megmutatta már: 2019-ben szerepelt az V. Henrik című történelmi filmben, a 2021 márciusában bemutatott Crisisban pedig olyan színészek mellett játszhatott, mint Gary Oldman vagy Michelle Rodriguez.

lily-rose depp

Pierce Brosnan egyedül nevelte fel gyermekeit, miután felesége tragikus módon életét vesztette

(Via Femina)


Article Tags: · · · ·

Nox App Player Download