FILMEZZUNK.HU
8 dolog, amit nem gondoltál volna David Schwimmerről

8 dolog, amit nem gondoltál volna David Schwimmerről

12504

David Schwimmer érdekességek

David Schwimmer 1966. november 2-án született Astoriában, az Egyesült Államokban. A születésnapos színész legismertebb szerepe egyértelműen Ross Geller a Jóbarátok című sorozatból, aminek köszönhetően világhíres is lett. 56. születésnapja alkalmából most egy picit mi is jobban megismertetjük a kedves Olvasókkal.

50 éves lett a Jóbarátok sztárja, David Schwimmer

1) Kezdeti színészet

Középiskolás korában kezdte el érdekelni a színészet, szabadidejében osztálytársával, Jonathan Silvermannel, aki később szintén sikeres pályát futott be, több színdarabban is feltűnt.

2) Nehéz döntés

Az érettségi után hezitált, hogy jogot tanuljon, vagy orvosi szakra jelentkezzen a Northwestern Egyetemre, azonban végül a színészet iránti szenvedélye győzedelmeskedett, és megalapította a Chicago’s Lookingglass Theatre Company-t.

50 éves lett a Jóbarátok sztárja, David Schwimmer

3) Szerencsés csalódás

Első szerepét 1989-ben egy tévéfilmben kapta. A filmet ért negatív kritikák miatti csalódásában úgy döntött, visszatér Los Angelesbe. Elhatárolta magát a médiától és a filmezéstől, és minden erejével az általa alapított színtársulatra összpontosított. A következő években egy-egy produkció erejéig visszatért a televíziós műfajhoz, így jutott el a Jóbarátok castingjára.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · ·