Női főszereplőkkel jön egy teljesen új Halálos iramban-film

A Halálos iramban 11 után egy újabb mellékág jöhet – ezúttal női főszereplőkkel

4225

A Halálos iramban 11 után egy újabb mellékág jöhet – ezúttal női főszereplőkkel

A Halálos iramban zászlóshajó franchise, ahogyan azt ismerjük, a közelgő kétrészes fináléval ér véget, amely a Louis Leterrier rendezte Halálos iramban 10-zel kezdődik. A legtöbb rajongó azonban nem számít arra, hogy a franchise egyhamar véget ér. Egy spinoff-film már készült, a 2019-es Halálos iramban: Hobbs és Shaw, és a Business Insider új, a Universal Pictures filmfőnökével, Donna Langley-vel készített interjúját tekintve biztosan lesz még több is.

Női főszereplőkkel jön egy teljesen új Halálos iramban-film

“Szívesen látnék egy női Halálos irambant. Vin Diesel is szeretné. Annyi nagyszerű és elképesztő női karakter van a franchise-ban, és most itt van Brie Larson, aki kiegészíti ezt a hihetetlen listát. Nagyon szeretném, ha csinálnánk egy női verziót.”

– mondta Langley. Néhány éve már keringenek pletykák arról, hogy a Halálos iramban franchise kap egy spinoffot, amely a női társulatot helyezi középpontba, amelyben az eddigi női karakterek közül ott lehetne: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Helen Mirren és Nathalie Emmanuel.

Az Oscar-díjas Brie Larson új szereplő a Halálos iramban 10 szereplőgárdájában. Vin Diesel 2019-ben az Instagram kommentszekcióján keresztül jelentette be, hogy Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet forgatókönyvírókat bízták meg a női spinoff írásával, de a stúdió hivatalosan sosem adott zöld utat a projektnek.

“A lányoknak szükségük van egy spin-offra. Ez az a sztori, aminek szüksége van egy spin-offra. Az összes kemény, vagány nő, aki ebben a filmben szerepel, megérdemli.”

– mondta a franchise főszereplője, Ludacris 2021-ben a SiriusXM Town Hallban

Larson nem az egyetlen Oscar-díjas női színész, aki csatlakozik a franchise közelgő 10. részéhez. Rita Moreno is feltűnik a folytatásban, amelyet az Universal 2023. május 19-én küld a mozikba.

Ő volt Pierce Brosnan csodaszép felesége, akinek élete tragikus véget ért

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Nox App Player Download