FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves 30 szívből jövő tanácsa az élethez

Keanu Reeves 30 szívből jövő tanácsa az élethez

4602

Keanu Reeves 30 szívből jövő tanácsa az élethez

Keanu Reeves édesapja elhunyt, amikor a színész 3 éves volt. Diszlexia miatt kirúgták a középiskolából, végül sosem érettségizett le. A legjobb barátja meghalt drogtúladagolásban, amikor 23 éves volt. Kishúga leukémiás volt. Gyermeke halva született, nemsokkal később pedig barátnője is elhuny autóbalesetben. De hiába minden őt ért tragédia ellenére, a Mátrix filmekkel világhírűvé vált Keanu Reeves hihetetlenül jó ember tudott maradni, és olyan alázattal viszonyul a világ felé, ami minden embernek a becsületére válna. Nem kétséges, hogy legendás életútja és neve örökké beírta magát az egész világ történelmébe, és a szívünkbe. Az általa kimondott bölcsességeket és tanácsokat pedig még hosszú-hosszú évtizedek múlva is emlegetni fogjuk, hiszen olyan puritán őszinteséggel foglalják magukba az élet értelmét, ahogy azt csak nagyon kevesen lennének képesek megfogalmazni. Szavaiból mindannyian erőt és inspirációt meríthetünk magunknak. Kövessük a példáját, és tegyük magunkévá azon tanácsait, amik ránk vonatkoznak. Mind a javunkra válhat, és általa kicsit jobb emberek lehetünk mi is.

Keanu Reeves újfent olyan dolgokat tett, amitől megolvad a szíved

1) Minden nap köszönetet mondok a Földnek és az égnek a lehetőségekért, amiket kaptam.

2) Művészet az, amikor megpróbálod megtalálni a jót az emberekben és együttérzőbb hellyé tenni a világot.

3) Hiszek a szerelemben első látásra. Ha akarod azt a kapcsolatot, akkor vállalod a vele együtt járó problémákat.

4) Ha brutálisan megtört vagy, de még mindig bátorságot adsz, és gyengéd tudsz lenni más élőlények iránt, akkor Te egy kőkemény ember vagy, és egy angyal szívével jársz a földön. Ritka kincs vagy.

5) Megcsókolni valakit nagyon intim dolog, ezért a szíved mindig kihagy egy ütemet, mielőtt megtennéd.

6) Hiszem, hogy kell lennie valamiféle kapcsolatnak az itteni élet és aközött az élet között, ami ezután folytatódik.

7) Az egyetlen személy, aki visszatartott engem a boldogságtól, az én magam voltam.

8) Amikor fiatal suhancok sikeresnek gondolják magukat, aztán kiderül, mindent apjuknak köszönhetnek, mindezzel csak azt bizonyítják, ők valójában senkik.

9) Sírok, ha valami szép, sírok a fájdalom miatt és van, hogy azért sírok, mert nem érzek semmit. Nem tehetek róla. Saját magam karikatúrája vagyok.

10) Senki sem jut ki innen élve, ezért fölösleges túlgondolni a dolgokat. Próbálj ki különleges ételeket. Sétálj a napsütésben. Ugorj bele az óceánba.

11) Mikor reggel felébredsz, hálával gondolj arra, hogy milyen kiváltságos helyzetben vagy, mert élsz. Ezért éld úgy a napjaidat, hogy szebbé tudd tenni a világot.

12) Meg kell változtatnunk az életünket, ha nem vagyunk boldogok. Ismerjük fel, ébredjünk fel, ha a dolgok nem a kívánt módon haladnak.

Keanu Reeves újfent olyan dolgokat tett, amitől megolvad a szíved

13) Nem számít, mi történik az életedben, minden nehézséget legyőzhetsz. Az életet érdemes élni!

14) Nem akarok olyan világ része lenni, ahol a kedvesség gyengeségek számít.

15) Ha sikerül megnevettetned egy nőt, a Föld leggyönyörűbb látványában lehet részed.

Oldalak: 1 2


Article Tags: ·