Már két éve, hogy elhunyt Kelly Preston - John Travolta 2 gyerekkel maradt egyedül

Már két éve, hogy elhunyt Kelly Preston – John Travolta 2 gyerekkel maradt egyedül

5269

Már két éve, hogy elhunyt Kelly Preston – John Travolta 2 gyerekkel maradt egyedül

John Travolta és Kelly Preston Hollywood álompárja voltak, 1991-ben házasodtak össze, utána családot alapítottak. Jett fiuk 1992-ben született, sajnos később, 2009-ben elsőszülött gyermeküket elveszítették, epilepsziás rohamot kapott, és nem tudtak segíteni rajta. 2000-ben jött világra lányuk, Ella, 2010-ben pedig fiuk, Benjamin.

Egy éve, hogy elhunyt Kelly Preston - John Travolta 2 gyerekkel maradt egyedül

Idilli módon éltek együtt, ám 2020 júliusában hatalmas tragédia történt, Kelly Preston örökre lehunyta a szemeit, mellrákkal küzdött. Két évig titkolta a betegségét a nyilvánosság elől, csak a legközelebbi családtagok tudtak arról, hogy a gyilkos kórt diagnosztizálták nála. Amikor az 57 éves színésznő elhunyt, John Travolta megköszönte a rajongók aggodalmát és részvétnyilvánításukat, akkor bejelentette, hogy egy ideig elvonul a nyilvánosság elől, ami így is történt, hiszen hónapokig nem dolgozott, emellett az újságoknak sem nyilatkozott. Az Esquire magazin spanyol kiadásában törte meg a csendet.

“Megtanultam, hogy egy szerettünk meggyászolása személyes élmény. A gyász teljesen egyéni, és ha megtapasztalod a saját utad, akkor tudsz elindulni a saját gyógyulásod útján. (…) A legfontosabb dolog, amit megtehetsz egy másik gyászoló emberrel, az az, hogy hagyod nekik megélni a saját tapasztalataikat, és nem bonyolítod meg a helyzetüket a te szenvedéseddel.”

– mesélte a színész. Utóbbi mondatával valószínűleg a két gyermekére utalt, illetve a legközelebbi családtagokra, hiszen hozzá hasonlóan ők is elveszítettek egy darabot a lelkükből, miután Kelly Preston örökre elment.

“Az élet az állandó haladásról és utazásról szól, az a te igazi örökséged, ahogyan te más emberekre hatsz. Persze ahogy mások értelmezik az életemet kívülről, az egyénenként eltér, de ezzel nincs semmi gond, hiszen ettől függetlenül én ugyanaz a személy maradok. A legjobb, amit tehetek, az az, hogy megpróbálom újra élvezni az életet, az örömömet a tánc, a zene és az emberek jelentik számomra.”

– mondta. A 68 éves sztárnak a két gyermeke a legfontosabb, nem mellesleg ők tartják benne a lelket. Mindenben támogatja fiát és lányát, igazi jó édesapa.

“Biztosítom a jövőjüket, és segítem őket abban, hogy elérjék mindazt, amit ebben az életben szeretnének. Ellának segítek abban, hogy a filmiparban érvényesüljön, és arra tanítom, hogyan dolgozzon ebben a szakmában. Ben még csak tízéves, neki is segíteni akarok abban, hogy kiteljesedjen, hiszen még az egész élet előtte áll.

– fejezte be mondandóját a hollywoodi sztár.

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download