Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

19469

Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

Az elmúlt napokban körbejárta a világsajtót a hír Johnny Depp visszatéréséről, a Daily Mail és a The Sun is látszólag biztos forrásokra hivatkozva írt a színész karrierjének újraéledéséről, bár az előbbi mégis helyreigazítást volt kénytelen közölni ezzel kapcsolatban.

Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007)

Több híresztelés is felmerült ugyanis azzal kapcsolatban, hogy Johnny Depp visszatér a Karib-tenger kalózai hatodik részében, a színész legutoljára 2017-ben formálta meg a Jack Sparrow karakterét a Salazar bosszúja-ban, miután az alkotók úgy döntöttek, hogy a franchise-ra ráfér egy kis “vérfrissítés”.

“Minden a korai szakaszban van, és még mindig nincs rendezője a projektnek, amelynek a címe A Day At The Sea. Johnny várhatóan február elején fog egy próbafelvételt tartani, mielőtt a forgatás teljesen beindulna Egy felhívást már szétosztottak a hozzáértők között. Bruce Hendricks, aki az első három filmben is dolgozott, az új projekt executive producereként van megnevezve”

– állította egy bennfentese forrás.  Nos, ha Depp visszatérése Sparrow kapitányként egyelőre kérdéses, azt semmiképp sem állíthatjuk, hogy a színész előtt ne állna újból mozgalmas és sűrű időszak. Depp mindenközben ugyanis az első filmes rendezésére készül, amely a tervek szerint a következő nyáron veszi kezdetét, és amely Amedeo Modigliani életét dolgozza fel.

Mindemellett ő alakítja majd XV. Lajos királyt a Jeanne du Barry című filmben, amellyel Depp visszatérését várják Hollywoodba. A színész renoméja azután dőlt teljesen romokba, hogy volt felesége, Amber Heard kapcsolaton belüli erőszakkal vádolta meg őt, amely hosszas jogi csatározásokat vont maga után, és amelyeket Depp idén nyáron nyert meg végül.

8 különleges történet arról, ahogyan híres szerepek színészeiknél landoltak

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Nox App Player Download