FILMEZZUNK.HU
A 7 legizgalmasabb kémes film, amit vétek lenne kihagyni

A 7 legizgalmasabb kémes film, amit vétek lenne kihagyni

25730

A legjobb kémes filmek

A kém a hírszerzés szolgálatában áll. A filmek világában a kémkedés izgalmakkal, akciókkal és kihívássokkal teli, így nem csoda, hogy számtalan film témája. Nézzük melyek a legizgalmasabb kémes filmek! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

7. Kéjjel nappal /Knight and Day, 2010/

June (Cameron Diaz) találkozik az igencsak rejtélyes, titkokkal teli Roy-jal (Tom Cruise), aki semmitől sem fél. June hamarosan gyanakodni kezd, hogy valami nincs rendben és kinyomozza, hogy Roy valójában egy profi ügynök. Mivel nincsen más választása vele kell tartania és egy olyan világban találja magát, amely átverésekkel és árulásokkal teli. Olyan kalandokban és meghökkentő helyzetekben lesz részük, amelyben az egyetlen megoldásnak az tűnik, ha egymásban bíznak és együtt próbálják megoldani a váratlan és hajmeresztő megpróbáltatásokat.

6. Bérgyilkosék /Killers, 2010/

Spencer (Ashton Kutcher) egy bérgyilkos szuperkém, a kormánynak dolgozik. Éppen az európai küldetését teljesíti, amikor találkozik a csinos és okos, de magányos Jennel (Katherine Heigl). Az első látásra szerelem eredménye a házasság lesz és boldogan élnek… illetve élnének, mivel Spencer 30. születésnapján rájönnek, hogy vérdíjat tűztek ki a fejére és ami talán rosszabb, hogy a potenciális gyilkosok már évek óta figyelik őket és nyomoznak utánuk. Az ellenség bárki lehet, barát, szomszéd, családtag vagy éppen az utcán sétáló idős bácsi is. Egy igazán akciódús vígjáték, a nevetésre vágyóknak!

5. Kémes hármas /This Means War, 2012/

Frank (Chris Pine) és Tuck (Tom Hardy) mindketten a CI legjobb ügynökei. Tökéletesen vannak kiképezve és emellett igazi és őszinte barátok. Barátságuk egy napon viszont komoly veszélybe kerül, mivel mindketten ugyanazon a napon esnek szerelembe. Az eset pikantériája, hogy ugyanabba a kedves lányba, Laurenbe (Reese Witherspoon). A kémek, akik nemrég még az ellenséget döntötték romba, most egymás ellen használják képességeiket, tudásukat és legmodernebb kémkütyüiket. Egy igazán vicces kémes vígjáték a borongós őszi napokra! Kémes filmek toplistánk egyik legszórakoztatóbb darabja!

4. Mission: Impossible /Mission: Impossible, 1996/

Egy volt orosz kém szupertitkos információkat juttat el a feketepiacra, egy olyan listát, amely a leghíresebb és legnevesebb titkos ügynököknek a listája. Veszélyes helyzetbe kerül, hiszen ha rossz kezekbe kerül az információ, a következmények beláthatatlanok. Az ügy megoldása érdekében a szupercsapat akcióba lendül, ahol a kémek minden találékonyságukat és csúcstechnikájukat bevetik a siker érdekében. De bekövetkezik egy szörnyűség, Hunt (Tom Cruise) körül a csapat összes tagja meghal és ő is éppen csak, hogy megússza és visszatud jutni a főhadiszállásra. A meglepetéseknek ezzel még nincsen vége. Hogy hogyan alakul Hunt élete, a filmből megtudhatod!

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·