Döbbenet! Edward Norton és Brad Pitt totál részegen vette fel a Harcosok klubja ikonikus jelenetét

Edward Norton és Brad Pitt totál részegen vette fel a Harcosok klubja ikonikus jelenetét

3855

Edward Norton és Brad Pitt totál részegen vette fel a Harcosok klubja ikonikus jelenetét

A Harcosok klubja rögtön a premierje után beírta magát a filmes történelemkönyvek lapjaira. Olyan klasszikusról van szó, amely időtlen, bármikor le lehet elé ülni és garantáltan sokadik újranézésre is képes olyan gondolatokat ébreszteni az ember fejében, amilyeneket korábban soha. A film sikerében elévülhetetlen szerepe volt Brad Pittnek és Edward Nortonnak is.

10+ felejthetetlen filmes duó, akikre nem biztos, hogy még ma is ráismernél

Mint minden kultfilmről, erről is terjengenek érdekes legendák és még érdekesebb valódi tények. Olyan apróságok és titkok, amiket csak a stábtagok ismerhetnek vagy csak a legfanatikusabb rajongók szúrhatnak ki. A Harcosok klubja is pontosan ilyen film, amiről hosszú órákon keresztül lehetne úgy beszélgetni, hogy csak az apró finomságok szolgáltatják a témát. Az immár huszonkét éves filmben van például egy jelenet, ami hamar ikonikussá vált a rajongók körében. Arról van szó, ahol Tyler Durden és a névtelen narrátor (vagyis Brad Pitt és Edward Norton karakterei) a romos épület mellett golfoznak. Vagy legalábbis a szemétkupacok között ütögetik el a labdákat a vakvilágba.

Kevesen tudják, de ez a jelenet eredetileg nem szerepelt a film forgatókönyvében, valójában egyedül a két színésznek és a forgatáson köztük fonódott barátságnak köszönhetjük. És a szemfüles rendezőnek, David Finchernek természetesen. Rengeteg olyan film van, amiben a szerepek megkövetelik a színészektől, hogy eljátsszák, hogy részegek. Sokan ezt csuklóból kirázzák, de vannak olyanok is, akik saját bevallásuk szerint valóban részegen játszották el az ominózus jeleneteket. És van egy másik réteg is, akinek a lámpaláz legyőzéséhez kellett bátorságot önteni saját magába.

A Harcosok klubja esetében azonban Brad Pitt és Edward Norton valóban részegek voltak e jelenet forgatásakor. Ugyanis valójában egy két jelenet közti szünetben sikerült kicsit felönteniük a garatra. Hogy elüssék az időt, nekiálltak golflabdákat ütögetni a lakókocsijuk falának. Ezt szúrta ki David Fincher, aki azonnal meglátta a szituációban a zsenialitást és már forgott is a közelben lévő kamera…

“A szeretet az egyetlen olyan dolog a világon, amely nem okoz csalódást, fájdalmat!” – Liam Neeson

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Nox App Player Download
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
BB11 live
BBlive
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
sex chinh quy
BBlive 360 vip
Áo cưới Thùy Lâm