FILMEZZUNK.HU
7 pár, akik a képernyőn oda vannak egymásért, de a való életben ki nem állhatják a másikat

7 pár, akik a képernyőn oda vannak egymásért, de a való életben ki nem állhatják a másikat

1378

7 pár, akik a képernyőn oda vannak egymásért, de a való életben ki nem állhatják a másikat

Színésznek lenni nem mindig leányálom, főleg ha olyan romantikus szerepeket kell eljátszani, ahol partneredet ki nem állhatod. A hölgy rajongók oda vannak az olyan jelenetekért, mikor Channing Tatum megölel valakit, vagy ahogy Ryan Gosling tud nézni azokkal a csillogó szemeivel, de valljuk be ők is emberek és nekik is megvannak a maguk hibái, amiket bizony nem mindig könnyű elviselni. Ezek a színészek hihetetlen kémiával vannak megáldva, de a való életben egy kész rémálom velük dolgozni. Ki gondolta volna, hiszen a filmekben ezek a párok olyan tökéletesen mutatnak együtt.

1. Ryan Gosling és Rachel McAdams a Szerelmünk lapjaiban

Ryan Gosling bevallotta, hogy azt akarta, hogy Rachel-t kirúgják a filmből és meg is kérte a rendezőt, hogy írja ki a lányt a forgatásról. Mindezek után a két színész bement egy  szobába egy producerrel és kiabálva egymásnak estek. Rachel így emlékszik vissza az esetre: „Nem vázákkal dobáltuk egymást, de a valóságban egyáltalán nem volt olyan a kapcsolatunk, mint amit tévé képernyőn bemutattunk. Azt mondanám, hogy mindketten profi munkát végeztünk.” Meglepő módon a forgatás után a hajbakapott sztárpár egy ideig randevúzott.

2. Patrick Swayze és Jennifer Gray a Dirty Dancing – Piszkos táncban

Patrick és Jennifer egyszerűen nem találta meg a közös hangot a forgatásokon. Együtt játszottak az 1984-es Vörös hajnal című akciófilmben, és egy 8 hetes képzésen is részt vettek. Patrick főnökösködött, és ez Graynek nem tetszett. Így nem volt meglepő, mikor Jennifer nem repesett az örömtől, amikor megtudta, hogy Swayze ismét a színésztársa lesz egy másik, sőt romantikus filmben. Patrick képzett táncos volt, és frusztrált volt a tapasztalatlan Jennifer miatt. A forgatás előtt is vitatkoztak, és Patricknek elege lett Jennifer hangulatingadozásaiból.

3. Johnny Depp és Angelina Jolie Az utazó című filmben

Várható volt, hogy ez a két igencsak karizmatikus színész le fogja venni a nézőket a lábukról. Johnny Depp azonban úgy gondolta, hogy Jolie „túlságosan is el van telve magával”, emellett nagyon uralkodó típus.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·